Sinead O'Connor, internată de urgență la spital, la doar câteva zile după moartea fiului! În ce stare se află

Sinead O'Connor (55 de ani) a fost internată la spital în urma morții tragice a fiului ei. Se pare că artista de origine irlandeză a avut o cădere nervoasă după ce Shane s-a sinucis. 

Sinead O'connor a ajuns la spital Foto: Getty Images
Sinead O'connor a ajuns la spital Foto: Getty Images

Sinead O'Connor trece prin momente cumplite. Ea a fost internată în spital, pentru a fi sub supravegherea constantă a medicilor. Cântăreața a fost doborâtă de tragedia care s-a năpustit asupra familiei sale.

Cântăreața a fost deschisă cu fanii ei pe rețelele de socializare, deoarece a avut de-a face cu consecințele pierderii fiului cu care avea o legătură atât de specială. Shane avea doar 17 ani când și-a luat viața în mod tragic.

Shane a fost găsit mort pe 7 ianuarie după ce a dispărut din spitalul în care era internat.  Sinead a povestit cum Shane și-a planificat propria înmormântare cu o lună înainte de a-și lua viața. Ea a atacat autoritățile irlandeze pentru că nu s-au îngrijit de el, înainte de a-și cere scuze și de a-și retrage comentariile.

Sinead, care și-a schimbat numele în Shuhada Davitt în 2018, a povestit la începutul acestei luni cum fiul ei și-a luat viața în mod tragic după o luptă cu sănătatea mintală.

Shane O'Connor și-a plănuit propria înmormântare

Ea a scris pe Twitter: „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, chiar lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Fie ca el să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace."

Shane a fost dispărut de joia precedentă, iar poliția a lansat un apel pentru a-l găsi. La începutul acestei săptămâni, Sinead a împărtășit detalii despre înmormântarea fiului ei, explicând că va urma cererile acestuia.

Sinead O'Connor a spus că Shane va avea, așa cum a cerut el, o ceremonie hindusă la care vor fi prezenți doar ea și tatăl său, Donal Lunny.

Ea a explicat: "Shane era hindus. Așa că înmormântarea va fi doar mama și tatăl lui. Aceasta a fost și dorința pe care Shane și-a exprimat-o în notele sale de sinucidere”.

De asemenea, ea le-a spus fanilor unde ar putea trimite flori sau alte articole în omagiu fiului ei, dacă doresc acest lucru.

Ea a postat pe Twitter: „Dacă ai de gând să trimiți ceva la morgă de la spitalul din Loughlinstown, te rugăm să trimiți flori sau obiecte hinduse. Shane O’Connor. Alternativ, florile sau obiectele hinduse pot fi trimise la crematoriul Newlands Cross.”.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net