Sinead O’Connor, decizie radicală după ce fiul ei s-a sinucis! Cine crede că e vinovat de moartea adolescentului

9 ianuarie 2022

Sinead O’Connor amenință spitalul în care era internat fiul ei cu un proces, după ce adolescentul a dispărut, deși ar fi trebuit să se afle sub supravegherea medicilor. Tânărul de 17 ani s-a sinucis.

article img
Fiul artistei s-a sinucis Foto: arhiva personală

Durere fără margini pentru artista de origine irlandeză Sinead O’Connor. Ea a amenințat că va da în judecată spitalul în care se afla fiul ei înainte să dispară.

Cântăreața de 55 de ani nu-și revine din șoc după pierderea fiului Shane, în vârstă de 17 ani, după ce și-a luat viața. Băiatul suferea de depresie și era internat în spital din cauza acestui lucru.

Sinead O’Connor nu înțelege cum a fost posibil ca fiul ei să dispară din spital

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Sinead O’Connor a anunțat că Shane a murit cu un mesaj sfâșietor postat sâmbătă, 8 ianuarie, pe Twitter.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, chiar lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu”, a scris ea.

Sinead a continuat: "Fie ca el să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace."

Adolescentul a fost dispărut de joi, iar poliția a lansat un apel pentru a-l ajuta să-l găsească.

Și cu câteva zile înainte de moartea lui Shane, Sinead, care și-a schimbat numele în Shuhada' Davitt în 2018, a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a susținut că Spitalul Tallaght din Dublin „refuza să-și asume orice responsabilitate” pentru dispariția lui Shane în timp ce era în grija lor. Ea crede că medicii care îl aveau în îngrijire sunt vinovați de moartea lui.

Shane a fost spital cu două zile înainte ca el să dispară, iar Sinead spune că va da în judecată clinica dacă ceva indică că ar fi putut preveni moartea lui tragică. Sinead a susținut că personalul nu a „vegheat” asupra fiului ei.

„Cum a putut să dispară un tânăr traumatizat de 17 ani, care se afla sub supravegherea medicală din cauza gândurilor de suicid, în Lynn Ward de la Spitalul Tallaght?