Sinead O’Connor, decizie radicală după ce fiul ei s-a sinucis! Cine crede că e vinovat de moartea adolescentului

Sinead O’Connor amenință spitalul în care era internat fiul ei cu un proces, după ce adolescentul a dispărut, deși ar fi trebuit să se afle sub supravegherea medicilor. Tânărul de 17 ani s-a sinucis.

Fiul artistei s-a sinucis Foto: arhiva personală
Fiul artistei s-a sinucis Foto: arhiva personală

Durere fără margini pentru artista de origine irlandeză Sinead O’Connor. Ea a amenințat că va da în judecată spitalul în care se afla fiul ei înainte să dispară.

Cântăreața de 55 de ani nu-și revine din șoc după pierderea fiului Shane, în vârstă de 17 ani, după ce și-a luat viața. Băiatul suferea de depresie și era internat în spital din cauza acestui lucru.

Sinead O’Connor nu înțelege cum a fost posibil ca fiul ei să dispară din spital

Sinead O’Connor a anunțat că Shane a murit cu un mesaj sfâșietor postat sâmbătă, 8 ianuarie, pe Twitter.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, chiar lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu”, a scris ea.

Sinead a continuat: "Fie ca el să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace."

Adolescentul a fost dispărut de joi, iar poliția a lansat un apel pentru a-l ajuta să-l găsească.

Și cu câteva zile înainte de moartea lui Shane, Sinead, care și-a schimbat numele în Shuhada' Davitt în 2018, a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a susținut că Spitalul Tallaght din Dublin „refuza să-și asume orice responsabilitate” pentru dispariția lui Shane în timp ce era în grija lor. Ea crede că medicii care îl aveau în îngrijire sunt vinovați de moartea lui.

Shane a fost spital cu două zile înainte ca el să dispară, iar Sinead spune că va da în judecată clinica dacă ceva indică că ar fi putut preveni moartea lui tragică. Sinead a susținut că personalul nu a „vegheat” asupra fiului ei.

„Cum a putut să dispară un tânăr traumatizat de 17 ani, care se afla sub supravegherea medicală din cauza gândurilor de suicid, în Lynn Ward de la Spitalul Tallaght?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net