Noi imagini cu Britney Spears goală, după ce fiul său a rugat-o să se oprească

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, a continuat să publice seria de imagini provocatoare, deși fiul său a rugat-o să nu mai posteze pe rețelele de socializare fotografii în care este dezbrăcată. În ultima poză, artista apare goală, cu spatele, în timp ce se ține cu mâinile de fese.

Britney Spears FOTO EPA-EFE
Britney Spears a stârnit un val de reacții după ce s-a pozat din nou goală!

Fotografia postată de Britney a strâns un val de reacții, iar urmăritorii acesteia nu s-au abținut de la comentarii. În timp ce unii o apreciază și consideră că astfel de fotografii sunt normale, alții o critică și spun că este inacceptabil comportamentul ei, iar astfel de poze ar trebui să se găsească doar pe platformele destinate adulților.

Vezi și: Britney Spears, mesaj dur pentru proprii copii: «Vă place să spuneți că ceva este greșit cu mine»

„Îmi place muzica ta, Britney, dar aceste imagini fără sens sunt prea mult! Poți face mult mai mult decât asta", „Sper că faci terapie și obții ajutorul de care ai nevoie", „Poate luați o pauză de la rețelele sociale, provocați pagube din care nu vă puteți întoarce împreună cu copiii.", au spus urmăritorii pe Instagram.

Britney Spears, rugată de fiul său să se oprească

Britney Spears are doi băieți din mariajul cu Kevin Federline și este devastată după ce relația cu aceștia s-a răcit. Jayden, fiul cel mic al lui Britney, și-a dat recent cu părerea despre fotografiile mamei sale și a spus că dacă rețelele socializare o ajută, atunci el nu o va urî pentru asta, însă speră și o roagă să se oprească.

Și Kevin, fostul soț al lui Britney, a spus că celor doi băieți le este greu în special la școală, pentru că este dificil ca un adolescent să treacă prin așa ceva și să înțeleagă. Reprezintă o provocare pentru acesta să le explice băieților că probabil este felul mamei lor de a se manifesta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
visarion alexa
bianca dragusanu
reghe corina caciuc jpeg
Simona Radiș foto: Facebook Federatia Romana De Canotaj
euro dolar png
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg