Britney Spears, mesaj dur pentru proprii copii: «Vă place să spuneți că ceva este greșit cu mine»

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, este mai hotărâtă ca oricând să-și spună partea de adevăr, după ce ani întregi a fost obligată să asculte complet de tatăl său și a fost supusă unei presiuni mediatice imense. Artista a făcut public un mesaj audio în care se arată dezamăgită de afirmațiile pe care fiul cel mic le-a făcut șa adresa sa, în cadrul unui interviu recent acordat pentru o publicație din Australia. 

Britney Spears a transmis fiilor un mesaj emoționant
Britney Spears a transmis fiilor un mesaj emoționant

Britney Spears și Kevin Federline au fost căsătoriți între anii 2004 și 2007, iar din relația lor au rezultat doi copii: Jayden și Sean. În timp ce Britney s-a confruntat cu o tutelă dură din partea propriului părinte, copiii au crescut alături de fostul soț al vedetei și au fost îndoctrinați, conform artistei. 

Citește și: Fii lui Britney, adevărul emoționant despre relația cu mama lor 

În urmă cu puțin timp, Jayden a acordat un interviu în care a subliniat că el și fratele său își vor vedea mama atunci când aceasta va avea o stare psihică mai bună. Britney Spears a fost deranjată de afirmațiile adolescentului, așadar a făcut public un mesaj audio în care scoate la iveală amănunte dureroase. 

Potrivit lui Britney, Jayden a făcut toate afirmații doar pentru că a fost manipulat. În plus, artista este de părere că adolescentul este conștient că, odată ce va împrimi 18 ani, nu va mai primi ajutor financiar din partea ei. Solista menționează că lunar îi acordă 40.000 de dolari americani fostului soț pentru creșterea copiilor. 

Britney Spears își strigă durerea și susține că ar fi avut nevoie de dragoste necondiționată din partea propriilor copii, nu să audă că are probleme de ordin psihologic. 

Vezi și: Britney Spears, acuzații grave la adresa mamei sale 

„Mă întristează că niciunul dintre voi nu m-a apreciat ca persoană”, a spus ea. „Ați fost martori la cum s-a comportat familia mea cu mine. Așa cum am spus, simt că, în secret, vă place să spuneți că ceva nu este în regulă cu mine. Vreți să mă fac bine pentru a continua să îi dau tatălui vostru 40.000 de dolari pe lună? Sau răutățile voastre vin tocmai din faptul că știți că în doi ani se va termina totul și nu veți mai primi bani?", sunt cuvintele lui Britney. 

Fii lui Britney nu au participat la nunta vedetei cu Sam Ashgari

Jayden a dezvăluit că el și fratele său nu au mai vizitat-o pe mama lor de luni de zile și nici nu au fost prezenți la nunta ei cu Sam Ashgari, deoarece starea ei psihică nu este una tocmai bună.

De asemenea, băiatul a mai afirmat că nu a dorit să participe la ceremonia mamei sale cu noul partener, deoarece Britney Spears nu a invitat întreaga familie. 

De când a scăpat de tutela tatălui ei, Britney a început să povestească momentele traumatizante prin care a trecut. Artista este de părere că acesta ar trebui să facă închisoare pentru tot restul vieții pentru modul în care a tratat-o. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net