Britney Spears își desființează familia și pe fostul soț! Mama ei a obligat-o să facă un gest de neconceput, care i-a afectat grav pe copii

Britney Spears lansează acuzații dure la adresa fostului său soț, Kevin Federline, care a criticat-o pentru fotografiile indecente pe care le postează, pentru procesul intentat împotriva familiei sale și pentru decizia copiilor ei de a nu o vedea pe celebra artistă o perioadă îndelungată de timp. Astfel, cântăreața a scos la iveală o serie de noi detalii de-a dreptul șocante în ceea ce o privește pe mama ei, care i-ar fi spus să încredințeze cei doi băieți tatălui.

Britney Spears FOTO EPA-EFE

Recent, după o lungă perioadă de tăcere, fostul soț al lui Britney Spears, cu care a fost căsătorită în perioada 2004-2007, a ales să vorbească despre schimbările prin care cântăreața a trecut, blamând-o astfel pentru atitudinea pe care o are în ultima perioadă. Mai multe detalii despre poveste, AICI. Britney Spears nu a stat cu mâinile în sân și a ales să expună lumii întregi și varianta ei, pe rețelele de socializare.

Nu rata nici: Britney Spears, pozele nud care i-au alarmat pe fani: «Arăți de parcă ai plâns»

În urmă cu doar câteva ore, ea a postat o declarație în secțiunea Stories, de pe Instagram, unde s-a plâns de acuzațiile pe care i le-a adus fostul ei soț, dar și de afirmațiile pe care le-a făcut despre ea, în rolul de mamă. „Mă întristează să aud că fostul meu soț a ales să discute despre relația dintre mine și copiii mei”, și-a început ea relatarea, ca mai apoi să spună, în ceea ce îi privește pe Sean Preston (16 ani) și Jayden James că le-a „dat totul”.

Britney Spears, trasă la răspundere pentru fotografiile indecente pe care le postează

„După cum bine știm cu toții, să crești băieți aflați la vârsta adolescenței nu este niciodată ușor, pentru nimeni. Mă preocupă motivul pentru care discuția e bazată pe Instagramul meu. (n.red. – totul s-a întâmplat) cu mult timp înainte de Instagram”, a mai precizat artista cu privire la ruptura dintre ea și cei doi fii.

Vezi și: Cine este Sam Asghari, bărbatul cu care s-a căsătorit Britney Spears

Apoi, vedeta a scos la iveală un adevăr șocant despre mama ei, care i-ar fi sugerat că e mai bine să încredințeze copiii tatălui: „Un singur cuvânt: dureros. O voi spune: mama mi-a zis că ar trebui să îi las la tatăl lor. Împărtășesc asta pentru că pot. O zi bună oameni buni!”

Vedeta de talie internațională nu s-a rezumat la atât și a ales să vorbească mai mult despre experiențele pe care le-a trăit în ultima perioadă. Și-a apărat poziția și a vorbit despre imaginile în care se afișează dezbrăcată, despre traumele cu care a rămas în cei aproape 15 ani în care tatăl său a controlat-o și despre alegerile care i-au influențat negativ viața.

Britney: „Sunt doar om și am făcut tot ce am putut”

„Pe lângă ceea ce am spus pe story, așa cum mama lor vitregă spune că orice se întâmplă în afara casei lor nu are de-a face cu ei, aș dori să împărtășesc UȘA spre exterior, este un simbol al porților albe de care am fost privată timp de 15 ani. Tutela s-a terminat de doar 8 luni. A fi capabil să ai bani câștigați din lumea exterioară pentru prima dată este extrem de edificator. Suntem egali acum??? Gen pe bune egali???

Amintiți-vă că traumele și insultele care vin cu faima și această afacere nu mă afectează doar pe mine, ci și pe copiii mei!!! Sunt doar om și am făcut tot ce am putut... Sincer, aș vrea să-mi împart cei doi cenți !!!! Mi-aș dori cu îndrăzneală ca familia Federline să urmărească VIDEO-UL BIG BOOTY!!! Alți artiști au făcut mult mai rău când copiii lor erau extrem de mici !!!!'

Am avut nevoie de acord doar ca să iau Tylenol! A trebuit să mă angajez în aface mult mai multe decât să merg topless pe plajă, ca un bebeluș. Nu sunt surprinsă că, așa cum familia mea și-a făcut partea lor de interviuri, o vor face și ei. Nu sunt deloc surprins de comportamentul lor și de abordarea lor față de situațiile cu care m-am confruntat”, a mai spus ea.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net