Britney Spears a obținut un ordin de restricție împotriva fostului soț!

Ultima actualizare:

Britney Spears a avut parte recent de nunta mult visată, mergând în fața altarului alături de partenerul ei, Sam Asghari. Cu toate acestea, aproape ca în filme, evenimentul a fost la un pas de a fi ruinat de către fostul soț al cântăreței, Jason Alexander! După această „pățanie”, artista a decis să ia măsuri serioase, cerând un ordin de restricție.

Chiar în ziua nunții, Britney Spears a trecut prin momente tensionate, după ce fostul ei soț, Jason Alexander, și-a făcut apariția la marele eveniment, presupunem că nu cu cele mai „curate” intenții. 

Citește și: Britney Spears a pierdut sarcina! Mesajul copleșitor al vedetei

Britney Spears a cerut un ordin de restricție împotriva fostului soț, după ce acesta a încercat să îi strice nunta

După ce bărbatul a dat buzna în curtea casei cântăreței, Britney Spears a decis să ia măsuri, fiindu-i aprobat un ordin de restricție împotriva lui Jason, la scurt timp după ce acesta a încercat să-i strice nunta.

Jason Alexander a fost prins și arestat în curtea starului pop, la data de 9 iunie, în ziua în care Britney s-a căsătorit cu partenerul ei, Sam Asghari. Jason s-a filmat în timp ce intra ilegal în locația unde urma să aibă loc nunta, sărind mai multe garduri. Acesta a ajuns înainte ca ceremonia să înceapă și a fost prins imediat. 

Citește și: A plouat cu vedete la nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari! Unde a avut loc petrecerea?

Potrivit documentelor obținute de E! News, Britney și soțul ei au cerut ulterior un ordin de protecție de urgență împotriva lui Jason Alexander, care le-a fost acordat. Bărbatul în vârstă de 40 de ani nu s-a putut abține și și-ar fi făcut apariția pentru a-i da planurile peste cap fostei lui partenere, cu care a fost căsătorit doar pentru 55 de ore.

Oamenii legii au decis că Jason trebuie să stea la o distanță de cel puțin 100 de metri de Britney și Sam, dar și de casa lor din Los Angeles, până la data de 17 iunie, atunci când expiră ordinul de restricție. 

De asemenea, fostul soț al artistei este cercetat sub acuzațiile de pătrundere ilegală, vandalism și acte de violență în conexiune cu incidentul din ziua nunții.

Jason Alexander, fostul soț al lui Britney Spears Foto: AFP
Jason Alexander, fostul soț al lui Britney Spears Foto: AFP

Britney Spears și Jason Alexander, nuntă și divorț în aceeași săptămână

Jason și Britney s-au căsătorit în 2004, în Las Vegas, însă au divorțat subit, după doar două zile și 7 ore, creând atunci vâlvă în spațiul media. Se pare însă că Jason Alexander nu poate renunța la povestea pe care a avut-o cu Britney, luând decizia de a se autoinvita la nunta vedetei. Bărbatul nu este străin de problemele cu legea, fiind arestat în ultimul an de nu mai puțin de trei ori pentru fapte care nu au însă legătură cu artista. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net