A plouat cu vedete la nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari! Unde a avut loc petrecerea?

Nunta lui Britney Spears cu modelul Sam Asghari a fost, fără doar și poate, cel mai așteptat eveniment de la Hollywood. Fanii și colegii de breaslă ai artistei erau nerăbdători să o vadă din nou fericită, după 13 ani în care tatăl a decis pentru ea.

Britney Spears a zâmbit toată ziua, fiind evident că e fericită peste măsură să facă, în sfârșit, pasul cel mare. A purtat o rochie albă, de la Versace, la care a adăugat bijuterii făcute special de Stephanie Gottlieb. Machiajul a fost realizat de Charlotte Tilbury, iar petrecerea a avut loc la locuința vedetei din Thousand Oaks, California.

Nu rata: Nunta lui Britney Spears, la un pas să fie ruinată de fostul soț

Un invitat a povestit că prințesa muzicii pop a ajuns la locație într-o caleașcă superbă și că a ales o piesă clasică pe care să pășească spre altar: „I Can’t Help Falling In Love With You”, a lui Elvis Presley. După ceremonie, un Rolls Royce i-a escortat pe cei doi îndrăgostiți de la locația evenimentului, care a costat câteva milioane de dolari.

Britney Spears nu și-a chemat familia la propria nuntă

Britney Spears și Sam Asghari au ales să aibă doar câțiva apropiați alături într-o zi atât de specială, însă familia vedetei nu a avut ce să caute la eveniment. Avocatul ei, însă, Matthew Rosengart, cel care a eliberat-o de sub tutela tatălui, a avut un rol și chiar important la evenimentul mult așteptat.

Vezi și: Britney Spears a pierdut sarcina! Mesajul copleșitor al vedetei

„Aproximativ 100 de persoane” erau pe lista de invitați, „doar un singur membru apropiat al familiei”- fratele mai mare al vedetei, Bryan, mai spune o sursă din anturajul mirilor. Prietenii buni ai vedetei nu au lipsit, ba chiar au făcut spectacol în ziua cea mare pe care Britney Spears o aștepta cu sufletul la gură.

Ce vedete au participat la nunta anului de la Hollywood

Paris Hilton, Madonna, Donatella Versace și Drew Barrymore au ajuns printre primele la nunta luxoasă a lui Britney Spears, în California. Paris Hilton, cu care cântăreața a avut o relația extrem de apropiată la începutul anilor 2000, s-a pregătit în cel mai mic detaliu: a purtat o nuntă neagră, lungă, cu decupaje, accesorizând look-ul cu ochelari negri supradimensionați, meniți să o ferească de obiectivele fotografilor.

La cel mai recent eveniment monden a participat și mama Hilton, Kathy, în vârstă de 63 de ani, care a arătat fenomenal. A purtat o rochie scurtă, semitransparentă și o pereche de pantofi cu toc super înalt, fiind cel puțin la fel de sexy precum fiica sa. Madonna a avut același machiaj ca de obicei, iar coafura nu a fost cu nimic diferită față de vechile sale apariții. Imaginile momentului, în galeria foto de mai jos. 

Donatella Versace, care a și creat rochia de mireasă purtată de Britney Spears la nuntă a ajuns la imobilul din cartierul vedetelor din California într-o mașină sport. A zâmbit tot timpul, vizibil fericită pentru faptul că prietena ei se mărită într-un final. Drew Barrymore a venit însoțită de o prietenă, iar Maria Menunos a participat alături de soțul ei, Kevin Undergaro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net