Cine este Sam Asghari, bărbatul cu care s-a căsătorit Britney Spears

Cântăreața Britney Spears și-a găsit într-un final liniștea în brațele lui Sam Asghari, cei doi tineri căsătorindu-se recent, pe 9 iunie, în cadrul unei ceremonii discrete la care au participat doar apropiații. Mulți se întreabă însă cine este cel care o face o fericită!

Cine este Sam Asghari, bărbatul cu care s-a căsătorit Britney Spears Foto: Getty
Cine este Sam Asghari, bărbatul cu care s-a căsătorit Britney Spears Foto: Getty

Birtney Spears, în vârstă de 40 de ani, pare că traversează în prezent una dintre cele mai fericite perioade ale vieții sale, după ce a devenit din nou soție. Celebra cântăreață a reușit de curând să scape de tutela tatălui și să își trăiască viața exact așa cum își dorește, căsătorindu-se cu partenerul ei, Sam Asghari, ceva mai tinerel, în vârstă de 28 de ani.

Te-ar putea interesa și: Britney Spears se mută cu soţul într-o casă de 11,8 milioane de dolari

Cine e Sam Asghari, soțul lui Britney Spears

Sam Asghari este de profesie model și antrenor de fitness și, la fel ca cea care i-a devenit soție, nu a avut o viață tocmai ușoară. Asghari este originar din Iran, însă la vârsta de doar 12 ani a fugit din țară și s-a stabilit în SUA, unde locuia tatăl lui.

Tânărul și-a părăsit atunci țara natală pentru un viitor mai bun, departe de zonele de conflict și război, lăsând în urmă o parte din familie, mama lui și trei surori, dar și prieteni și apropiați. 

Când a mai crescut, Sam Asghari s-a concentrat pe sport, reușind să obțină o bursă în acest sens la Universitatea Nebraska, însă ulterior a renunțat și s-a gândit că dorește să studieze dreptul penal. 

Vezi și: Ce accesoriu inedit a purtat Britney Spears la nunta cu Sam Asghari? „Prima pereche de...”

Tânărul a fost nevoit să se întrețină singur, având la un moment dat și trei joburi, care erau destul de prost plătite. Acesta dezvăluia în urmă cu ceva vreme că alimentația lui de atunci, extrem de nesănătoasă, lipsa banilor și frica zilei de mâine l-au aruncat într-o depresie. 

Pentru a ieși din starea respectivă, Sam a decis că e timpul de o schimbare în viața sa. Și-a dat demisia și s-a înscris la un curs de nutriție, axându-se și pe mersul regulat la sala de forță. Deși își dorea din toată inima o carieră în acest domeniu, tânărul nu a reușit multă vreme să depună masă musculară deoarece nu avea bani pentru o alimentație potrivită. Ajunsese să și slăbească, din cauza efortului pe care îl depunea.

Cum a ajuns Sam Asghari să devină model

În 2015 însă, una dintre surorile sale s-a mutat la rândul ei în Statele Unite și l-a înscris pe Sam la un casting de modă, pentru designerul vestimentar Michael Costello. De atunci, viața tânărului și-a schimbat traiectoria. La 21 de ani, Sam Asghari a fost distribuit în prima sa prezentare de modă, iar ulterior au urmat mai multe contracte. Acesta a jucat și în mai multe reclame, primul pas pe care l-a făcut în lumea modei deschizându-i multe porți.

Cum s-a cunoscut cu Britney Spears, cea care i-a devenit soție

Mulți se întreabă cum anume s-au încrucișat căile celor doi tineri. În 2016, Sam Asghari a fost contactat de către managerul lui Britney Spears, pentru un casting, în vederea realizării unui videoclip. Acesta a acceptat, neștiind că viața lui urma să se schimbe radical.

Sam a dezvăluit că a fost extrem de emoționat și încântat că a putut lucra cu Britney, pe care o admira, iar de atunci între ei s-a și înfiripat ceva, pe platourile de filmare. La scurt timp, cei doi au început să se întâlnească pe ascuns, ținând relația secretă.

La două luni după ce s-au cunoscut, paparazzi deja au început să îi surprindă împreună, iar în 2017, chiar de Anul Nou, Britney a făcut relația oficială, în mediul online.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net