Ce accesoriu inedit a purtat Britney Spears la nunta cu Sam Asghari? „Prima pereche de...”

Ultima actualizare:

Britney Spears este mai fericită ca niciodată, după ce a scăpat de sub tutela tatălui său și s-a căsătorit cu alesul inimii, modelul Sam Asghari. Noaptea nunții a fost un prilej de distracție pentru multe vedete, dar mai ales pentru mireasă care nu  a ținut cont de prejudecăți și a făcut tot ce a simțit.

În acest sens, Britney Spears a stârnit o nouă controversă și a vorbit despre un accesoriu neașteptat pe care l-a purtat sub rochia de mireasă. Dacă majoritatea vedetelor, fie ele din România sau de peste hotare, optează pentru o jartieră clasică, se pare că solista a ales să poarte „prima pereche de chiloți tanga cu diamante”.

Citește și:  Britney Spears a obținut un ordin de restricție împotriva fostului soț!

Nu este o alegere clasică pentru o mireasă, chiar și de la Hollywood, dar pare-se că pe Britney Spears nu o interesează ce ar avea oamenii de spus. Acesta nu este singurul accesoriu neașteptat de la nunta ei,  unde toată noapta a zăbovit pe masa mirilor un pantof cu toc, din cristal, care face aluzie la povestea Cenușăresei.

britney spears nunta 3 jpg

Britney Spears, nuntă de poveste

Și nu este întâmplător că am descris nunta ei ca fiind una de basm, căci artista și proaspătul ei soț chiar au urmat o astfel de temă. Cântăreața a fost adusă la petrecere de o caleașcă trasă de un cal alb, accesorizat ca-n „Cenușăreasa”, cu copite aurii. Mai mult, vedetele prezente au făcut-o pe Britney Spears să se simtă ca o prințesă.

Nu rata: Britney Spears și Madonna s-au sărutat din nou! Au recreat momentul epic de acum 19 ani

Chiar dacă vedeta nu a avut familia alături, căci le-a dat tuturor interzis și nu a avut nici măcar sora sau fratele printre invitați, buni prieteni de-ai săi din industrie au fost prezenți. Printre aceștia s-au aflat Paris Hilton, Madonna, Donatella Versace, Selena Gomez și Drew Barrymore.

Britney Spears, prima reacție după ce s-a măritat

„Am fost foarte emoționată toată dimineața, dar la ora 2:00 PM mi-am dat seama... ne căsătoritm! Am avut un atac de panic și după mi am revenit. Wow! La naiba! Am făcut-o și pe asta! Ne-am căsătorit. Doamne! A fost cea mai spectaculoasă zi. Echipa care ne-a transformat casa într-un adevărat castel de vis a fost fantastică. Ceremonia a fost un vis frumos, iar petrecerea a fost și mai și.

Vezi și: Nunta lui Britney Spears, la un pas să fie ruinată de fostul soț

Atât de mulți oameni incredibili au venit la nunta noastră, iar eu sunt încă în stare de șoc. Drew Barrymore, femeia de care îmi place și Selena Gomez, care e mult mai frumoasă în persoană, dacă așa ceva e posibil. Amândouă au venit.

Am rămas fără cuvinte. Am sărutat-o din nou pe Madonna și apoi am dansat toată noaptea cu Paris Hilton”, a declarat Britney, pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net