Britney Spears face nuntă la cort. Evenimentul va avea doar 100 de invitați

Ultima actualizare:

Britney Spears și logodnicul ei, Sam Asghari, sunt gata să spună „Da!”, joi, 9 iunie, într-o ceremonie intimă la care sunt invitați doar apropiați și câteva rude ale cuplului.

De altfel, se estimează că nunta va avea doar 100 de invitați, lucru dovedit și de dimensiunile reduse ale cortului de evenimente, la care organizatorii încă lucrau, cu doar câteva ore înainte de începere.

TMZ.com a aflat faptul că Britney îl va avea alături, din partea familiei, doar pe fratele acesteia, Bryan. Vor lipsă, însă, părinții și Jamie Lynn, sora cântăreței.

Nu se știe cine o va conduce la altar

De asemenea, nu se știe, încă, cine o va conduce pe Britney spre altar. Se pare că cei doi miri au optat pentru un eveniment all-inclusive, ceremonia religioasă și petrecerea urmând să aibă loc în cortul pentru evenimente, din Los Angeles, California.

Citește și: Britney Spears se căsătorește! Doar o singură persoană din familia ei a fost invitată la nuntă

Va fi a treia oară când Britney va spune „Da”. În 2004, s-a căsătorit pentru prima dată, cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander.  Din păcate, nunta a fost anulată rapid, iar mariajul lor a durat doar 55 de ore.

A doua nuntă a fost organizată, în același an, când Britney s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline. Cei doi au doi copii, Sean Preston, 16 ani, și Jayden James, 15 ani. Perechea a divorțat în 2007.

Britney a pierdut o sarcină în luna mai

Britney Spears și Sam Asghari urmau să devină părinți, însă vedeta a pierdut sarcina, la jumătatea lunii mai. Britney Spears a făcut anunțul devastator pe Instagram, printr-un comunicat oficial.

Britney Spears și Sam Asghari formează un cuplu din 2016, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei „Slumber Party”.

Citește și: Britney Spears i-a interzis propriei mame să-și țină nepoții în brațe: «Știu că sună oribil»

Practic, organizarea și desfășurarea nunții este primul eveniment fericit pentru artista de 40 de ani, după drama trăită luna trecută.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net