Rupe tăcerea, după 10 ani! Kevin Federline, fostul soț al lui Britney Spears, aruncă bomba! Ce spune despre tatăl solistei?

Fostul soț al lui Britney Spears, Kevin Federline, a vorbit în premieră, după divorțul de acum 10 ani, despre tutela tatălui solistei, despre copiii lor și despre multe alte subiecte. Fostul dansator (44 ani) a fost căsătorit cu artista (40 ani) în perioada 2004-2007 și au împreună doi copii.

britney spears kevin federline gettyimages 51839420 jpg jpeg

Kevin Federline a discutat despre tutela pe care tatăl lui Britney, Jamie, a avut-o asupra cântăreței vreme de 13 ani, în contextul în care a fost eliberată în luna noiembrie a anului trecut. În perioada în care era tutorele ei legal, cele mai multe aspecte ale vieții ei financiare și personale au fost controlate de tatăl Jamie Kevin mergând până la capăt pentru a susține că tatăl lui Britney i-a „salvat viața”.

Vezi și: Britney Spears, revoltată! De ce i s-a interzis să se căsătorească în biserica visurilor ei

Kevin a explicat cum procesul a fost „greu de urmărit, mai greu de trăit, mai greu de urmărit cum trec băieții mei decât orice altceva”. Britney a făcut multe afirmații despre tutelă în ultimii ani și a sărbătorit imediat cu noul ei soț în momentul în care s-a încheiat.

Băieții lui Britney Spears nu înțeleg situația dintre mama lor și bunicul Jamie

Deloc surprinzător, Kevin spune că Jayden și Sean au avut multe întrebări despre tuteka lui Britney, dar și motivele pentru care s-a decis ca tatăl ei să îi fie tutore legal, în ciuda faptului că era trecută cu mult de vârsta majoratului. Fostul dansator a spus că băieții lui „au avut o mulțime de întrebări”, totuși nu era sigur dacă le poate răspunde la toate, așa că le-a spus că mama lor „avea nevoie de ajutor”.

Nu rata nici: Britney Spears s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din vila de 11,8 milioane de dolari

În ciuda faptului că a apărat intențiile lui Jamie, K-Fed nu a avut întotdeauna cea mai bună relație cu bărbatul de 69 de ani. În noiembrie 2019, Kevin a emis un ordin de restricție împotriva fostului său socru în urma pretențiilor privind o dispută cu unul dintre fiii săi. Totuși, nu are resentimente și Kevin chiar susține că l-ar primi pe Jamie înapoi.

Și, pe măsură ce ordinul de restricție se apropie de sfârșit, Kevin a spus că „ce-a fost a fost”, în ceea ce privește scandalurile sale cu tatăl lui Britney și că „l-ar primi cu brațele deschise pe Jamie Spears înapoi în viața băieților”. Fostul soț al lui Britney susține că se simte „atât de rău” pentru Jamie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net