Britney Spears a revenit în forță! A lansat o piesă de excepție cu Elton John

Ultima actualizare:

Ghici cine s-a întors! Britney Spears revine după 6 ani de absență! Celebra blondă a lansat un single care a fost primit cu mare căldură de fani! Despre ce este vorba?

image

Nu putea să dispară la nesfârșit! Britney Spears revine în atenția publicului după o perioadă îndelungată de absență. Aceasta a publicat o piesă la care fanii se așteptau și pe care o așteptau cu sufletul la gură.

Citește și: Fostul soț al lui Britney Spears, anchetat pentru furt de bijuterii

Colaborarea controversatei vedete cu renumitul Elton John a fost pusă la dispoziția publicului joi seară. Piesa se numește „Hold Me Closer” și este o reinterpretare a hitului lui Elton din anul 1971, numit „Tiny Dancer” și este primul proiect muzical al celebrei interprete de la lansarea albumului Glory din 2016, versiunea deluxe fiind apărută în 2020.

Nu rata nici: Fostul soț al lui Britney Spears, condamnat la închisoare!

Dată fiind lansarea piesei, Elton John, acum în vârstă de 75 de ani, a împărtășit cu publicația The Guardian experiența de a fi parte a primului prioect muzical al lui Britney Spears după atâta vreme.

Elton a declarat că și-a propus să țină pasul cu lupta lui Britney de 14 ani împotriva tutelei, care a ajuns la un final în noiembrie anul trecut.

Află și: Britney Spears și-a abandonat copiii? Nu au mai vorbit de aproape jumătate de an

Nu a făcut mai nimic pentru prea multă vreme, urmăresc evoluția situației ei de foarte mult timp.” a declarat Elton pentru The Guardian.

Celebrul artist s-a declarat absolut revoltat pentru modul în care artista a fost tratată în perioada în care a rămas sub tutela tatălui acesteia, Jamie Spears.

Uitați ca ea a fost cea mai mare vedetă în perioada aceea. Iar să văd ce i s-a întâmplat mă înfurie extrem de tare.” a mai adăugat acesta.

Ce i s-a întâmplat ei nu ar trebui să se întâmple absolut nimănui.

Elton John are așteptări mari!

Elton a mai spus că are așteptări mari legat de ce ar putea însemna această piesă pentru Britney Spears.

„Dacă ajunge un mare hit și eu cred că are toate șansele să fie așa, consider că va fi un plus imens de încredere pentru ea și va realiza că publicul o iubesc și le pasă de ea și vor să o vadă fericită.”

Producătorul colaborării dintre cei doi, Andrew Watt, a vorbit de asemenea cu presa și a lăudat-o pe Brtiney pentru sârguința de care a dat dovadă pe tot parcursul proiectului.

„Are o abilitate de stratificare și dublare a vocii de neimaginat, ceea ce e extrem de greu de făcut. Chiar a dat tot ce avea mai bun din punct de vedere vocal.” a explicat acesta.

Producătorul a mai remarcat și confortul și încrederea de care Britney a dat dovadă în timpul înregistrării piesei.

„Uneori când te afli la prudcție, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să nu spui nimic, așa că am lăsat-o să-și facă de cap. E foarte bună în a-și da seama când s-a tras o bucată așa cum trebuie. Era 100% în controlul situației.”

La scurt timp după ce piesa a ajuns pe platformele muzicale, soțul lui Britney, Sam Asghari, a postat pe instagram ca să se laude cu reușita soției sale și să-și exrpime mândria față de ea.

„Cuvintele nu pot exrpima cât de mândru mă simt!” a scris acesta, alături de o captură de ecran care arată cum acesta ascultă piesa.

Cei doi s-au căsătorit în luna iunie a acestui an, după 5 ani de relație. Culmea, s-au cunoscut la filmarea videoclipului pentru piesa „Slumber Party”, care este ultima piesă lansată până la cea cu Elton John.

Miercuri Britney a postat pe rețeaua socială Twitter pentru prima dată din data de 15 iunie. Una dintre postări spune „Okay...Prima mea piesă după 6 ani de absență!!! E destul de tare că am avut ocazia să cînt cu unul dintre cei mai calsici oameni ai perioadei noastre....@eltonofficial!!!!! Sunt puțin cam copleșită.....Pentru mine e mare chestie!!!!”

Brtiney a mai declarat prin intermediul altor postări că lucrează la ea, la starea ei mentală și că vrea să ajungă din nou cea mai bună versiune a ei. Meditează, face activități care o fac fericită și încearcă să se ierte pe ea și pe alții pentru anumite momente neplăcute ale vieții ei.

Mesajele de încurajare și admirație de la fanii acesteia nu au lipsit, ba dimpotrivă! Fanii I-au arătat acesteia că le-a lipsit foarte mult printr-un număr mare de postări cu mesaje foarte pozitive.

Elton John a făcut o mică promovare a piesei zilele trecute

Marți, Elton a postat un videoclip filmat într-un restaurant din Franța, unde în timp ce piesa rula pe fundal, acesta a spus persoanelor aflate acolo „OK - Britney Spears – Elton John - să-I dăm drumul!” Acesta a mulțumit publicului și le-a reamintit că piesa va apărea vineri.

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net