Britney Spears și-a abandonat copiii? Nu au mai vorbit de aproape jumătate de an

Viața de familie a solistei Britney Spears pare să fie un haos total, în continuare, în ciuda unei aparențe stabilități, după ce vedeta s-a măritat, recent, iar relația pare să funcționeze normal.

copii britney spears jpeg
Britney Spears și cei doi băieți, când relațiile erau mult mai normale.

Ei bine, chiar dacă Britney a recâștigat, de la tatăl ei, tutela celor doi băieți, Sean Preston, 16 ani, și Jayden James, 15 ani, din relația cu Kevin Federline, adolescenții par să fie distanți de mama lor.

Adolescenții au decis să stea departe de mama lor

Mark Vincent Kaplan, avocatul lui Kevin Federline, a transmis că vedeta nu a mai vorbit cu băieții ei de peste cinci luni de zile, iar copiii nu se simt, oricum, confortabil în prezența ei, conform TMZ.com

Avocatul a mai spus că situația ar fi cauzată de o serie de reproșuri făcute de Britney Spears celor doi băieți, iar decizia de a sta departe de ea le-ar aparține, în totalitate.

Citește și: Britney Spears își desființează familia și pe fostul soț! Mama ei a obligat-o să facă un gest de neconceput, care i-a afectat grav pe copii

De asemenea, acesta a mai dezvăluit un amănunt șocant. Cei doi copii nu au mai dormit în casa mamei lor de ani buni. În trecut, timpul petrecut împreună implica prezența unei alte persoane care monitoriza ce se petrece între ei.

Bineînțeles că Britney a reacționat și și-a atacat fostul soț, spunând că în casa acestuia există cantități mari de droguri, mai precis, marijuana, mai mult decât în casele unor rapperi celebri.

Băieților le este frică de fanii obsedați de Britney Spears

Kevin Federline a fost șocat de acuzații și a atras atenția asupra unei postări din mediul online făcută de Britney Spears, care a scris despre cei doi adolescenți că sunt „greu de stăpânit și răutăcioși”.

Fostul soț al solistei a spus că, acum, copiii lor se tem de o posibilă reacție violentă din partea fanilor obsedați de Britney Spears.

Citește și: Britney Spears, pozele nud care i-au alarmat pe fani: «Arăți de parcă ai plâns»

Kevin și Britney au divorțat, în urmă cu 13 ani, iar solista a pierdut cutodia copiilor, în 2007, după ce a suferit o serie de tulburări psihice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
skynews ledger stone windsor castle 5909638 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg