Britney Spears și relațiile controversate prin care a trecut artista

Britney Spears  a fost senzația anilor 2000, la doar 16 ani cunoscând faima internațională. De-a lungul timpului, așa cum era de așteptat, notorietatea artistei a făcut ca viața sa personală să devină...publică, relațiile sale fiind extrem de mediatizate și comentate. Iată ce iubiți celebri a avut Britney Spears!

britney jpeg
Britney Spears și iubiții celebri Foto: Arhivă

Până când și-a găsit dragostea adevărată, căsătorindu-se recent cu partenerul ei, Sam Asghari, Britney a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe relații, unele mai comentate decât altele.

stanga
dreapta
4 britney spears si sam asghari 2 jpg jpeg
Britney Spears și Sam Asghari au fost văzuți la cumpărături în Louisiana, acum două săptămâni jpeg
britney spears nunta jpg
nunta Britney Spears jpg
Britney Spears FOTO EPA-EFE
Britney Spears 2016 jpg

Vezi și: Ce accesoriu inedit a purtat Britney Spears la nunta cu Sam Asghari? „Prima pereche de...”

Britney Spears a fost cu Justin Timberlake

Putem spune că Britney Spears și Justin Timberlake au crescut împreună, cunoscând faima la vârste fragede, după ce au fost aleși pentru show-ul The Mickey Mouse Club, filmat în 1992.

Atunci s-au cunoscut și pentru prima dată și au tot existat zvonuri că între ei s-a înfiripat ceva încă de la început, însă cei doi nu au confirmat relația decât abia în 1999, când nu mai erau deja adolescenți. 

Te-ar putea interesa și: Britney Spears și Madonna s-au sărutat din nou! Au recreat momentul epic de acum 19 ani

Britney și Justin Timberlake, prințesa pop și băiatul „din trupă” după care fetele oftau, au fost văzuți mai apoi drept „cuplul de aur”, la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, toate tinerele de atunci visând la o relație ca a lor. 

stanga
dreapta
britney spears justin timberlake getty jpg
justin timberlake si britney spears foto getty images
britney spears justin timberlake red carpet jpg jpeg
britney justin timberlake1 jpg
britney justin timberlake2 jpg
britney justin timberlake3 jpg

 „Am fost îndrăgostit de ea de la început.”, mărturisea Justin Timberlake într-un interviu. Cu toate acestea, povestea lor de iubire s-a terminat în 2002, în urmă unor zvonuri potrivit cărora Britney ar fi fost infidelă. La scurt timp, de la relația pe care toată lumea o credea „perfectă”, cei doi au ajuns ulterior să își mai arunce „săgeți” prin presă.

Tot în 2002, Justin Timberlake a lansat și celebra piesă „Cry me a river”, unde se vorbește despre infidelitate, iar unii admiratori au susținut că artistul s-ar fi folosit de întreaga situație ca să își lanseze cariera solo și să câștige și mai multă faimă.

Cei doi nu au mai ajuns la împăcare, însă păreau că și-au rezolvat problemele din trecut, urmărindu-se pe rețelele de socializare și interacționând acolo ca prieteni, într-o perioadă.

Britney Spears s-a iubit cu Collin Farrell

Nu mulți știu că în 2003, la doar un an de la separarea de iubitul ei din adolescență, Britney Spears a bifat o scurtă poveste de amor cu actorul Collin Farrel, care pe atunci era văzut drept „băiatul rău al Hollywood-ului”. Se pare că celebra cântăreață avea un tipar în alegerea partenerilor.

Cu toate acestea, deși au fost văzuți împreună și s-a speculat că au avut o relație, Collin a spus mereu despre Britney că nu a fost decât o „amică”, pe el descriindu-se pe atunci drept „un tânăr care nu are iubită și care doar vrea să se distreze”, dând de înțeles, astfel, că artista a fost doar o aventură. Cei doi au fost surprinși ieșind împreună aproximativ 12 zile, după care se pare că povestea s-a încheiat. 

Căsătoria artistei cu Kevin Federline

Tot la distanță de un an, în 2004, Britney Spears a trecut de data aceasta la lucruri mai serioase, pășind în fața altarului alături de primul ei soț, Kevin Federline. Mariajul dintre Federline și Britney s-a încheiat însă în 2007, iar din el au rezultat cei doi băieți ai artistei, Sean Preston, 16, și Jayden James, 15. 

stanga
dreapta
Britney Spears şi Kevin Federline au fost căsătoriţi timp de trei ani  jpeg
britney spears kevin federline gettyimages 51839420 jpg jpeg
britney spears kevin federline gettyimages 56765970 jpg jpeg
britney kevin federline1 jpg
britney kevin federline2 jpg

Cei doi s-au cunoscut în 2004, chiar în anul în care au decis să se și căsătorească după doar 3 luni de relație. Federline, cântăreț de profesie, a lucrat în trecut drept dansator pentru Justin Timberlake, fostul iubit al artistei. Kevin a dezvăluit că a cunoscut-o pe Britney într-un club din Hollywood, iar de acolo a fost dragoste la prima vedere.

Britney Spears și Jason Alexander

De departe cea mai controversată poveste de iubire pe care a trăit-o Birtney este cu Jason Alexander, partenerul cu care a fost căsătorită doar 55 de ore! Cei doi și-au unit destinele în Las Vegas, iscând vâlvă în presă atunci când s-a aflat că au ajuns și la divorț, în aceeași săptămână!

Recent, Jason Alexander a venit neinvitat la nunta lui Britney cu Sam Asghari, actualul ei soț, speculându-se că nu cu cele mai bune intenții. Bărbatul a fost arestat, iar Britney și Sam au cerut un ordin de restricție împotriva lui, care le-a fost acordat.

Britney Spears s-a căsătorit din nou

Britney Spears a ajuns din nou în fața altarului, după ce 13 ani de zile s-a aflat sub tutela tatălui său, care a luat toate deciziile pentru ea. Astfel, ziua în care celebra cântăreață a devenit din nou mireasă a fost, cu siguranță, una dintre cele mai fericite din viața sa.

Britney s-a căsătorit cu modelul Sam Asghari la data de 10 iunie, iar evenimentul a fost unul discret, în cadrul căruia au participat doar prietenii apropiați ai artistei, printre care și câteva vedete, așa cum era de așteptat. 

După ce au devenit soț și soție și în acte, Britney și Sam Asghari au decis să se mute într-o nouă vilă, în Los Angeles, pentru a pune bazele familiei lor. Amintim că din nefericire, de curând Britney a pierdut o sarcină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu