A murit Olivia Newton John. Regretata actriță avea 73 de ani

Ultima actualizare:

Celebra actriță și cântăreață Olivia Newton John s-a stins la 73 de ani, după luptă eroică, întinsă pe trei decenii cu cancerul la sân.

Olivia Newton John s-a stins la ferma acesteia din California
Olivia Newton John s-a stins la ferma acesteia din California

Fosta parteneră a lui John Travolta, în legendara producție „Grease” s-a stins din viață „liniștită, la ferma familiei, din California”, a declarat John Easterling, soțul acesteia, citat de TMZ.com

Reacția lui John Travolta la aflarea veștii

Evident, reacțiile nu au întârziat să apară, John Travolta transmițând un mesaj emoționant. „Draga mea Olivia, ne-ai făcut viețile atât de bune. Influența ta a fost incredibil de benefică.

Te iubesc atât de mult. Ne vom întâlni, pe parcurs, și vom fi împreună din nou. Am fost al tău din prima clipă când te-am zărit, pentru totdeauna. Al tău Danny, al tău John”, este textul trist publicat de actor.

Olivia Newton John și John Travolta
Olivia Newton John și John Travolta

În ultimele clipe ale vieții, Olivia Newton John a avut alături membri ai familiei și prieteni apropiați. Artista se lupta de peste 30 de ani cu complicații ale cancerului de sân, boala revenind necruțător.

Citește și: Olivia Newton-John consumă cannabis din producție proprie

Artista a devenit un star internațional consacrat, după apariția în super producția „Grease”, alături de John Travolta. Coloana sonoră a fost una de excepție, piesele interpretate de cei doi fiind încă de succes.

Amintim, dintre acestea „You're the One that I Want"  sau „Summer Nights”. În 1981, Olivia Newton John a lansat cunoscuta piesă „Pshysical”. În 1992 a fost diagnosticată cu cancer de sân, boala revenind în 2013, apoi în 2017.

Are o fiică născută în 1986

A fost măritată cu Matt Lattanzi, între 1984 și 1995. Cei doi au o fiică, Chloe Rose, născută în 1986.

Povestea dispariţiei iubitului actriţei rămâne unul dintre misterele de la Hollywood. În 2005, Olivia Newton John poza fericită alături de iubitul ei, cameramanul Patrick McDermott, fără să ştie că acela avea să fie ultimul lor an împreună. Formau un cuplu de nouă ani.

Dar în acelaşi 2005, Patrick, care lucra în industria de film de la Hollywood, a dispărut fără urmă.

Citește și: Demi Moore și John Travolta, cel mai nou cuplu de la Hollywood? A trecut un an de la moartea soției actorului

Din 2008, Olivia Newton John era măritată cu John Easterling.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net