Olivia Newton-John se bate cu cancerul cu ajutorul cannabisului

Ultima actualizare:

    De peste 30 de ani se luptă cu boalaFoto: Getty Images
De peste 30 de ani se luptă cu boalaFoto: Getty Images

Olivia Newton-John, 73 de ani, a dezvăluit că de 30 de ani se bate cu cancerul la sân, care a ajuns în stadiul IV, cu ajutorul cannabisului. O ajută în bătălia contra cancerului cannabisul, pe care îl cultivă acasă.

Olivia Newton-John se bate cu cancerul cu ajutorul cannabisului. Artista a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul IV de patru ani. Ea a acordat recent un interviu emoționant despre bătălia pe care o duce cu această cumplită boală cu care a fost diagnosticată prima oară în urmă cu aproape 30 de ani. Olivia a zis că se consideră o persoană norocoasă pentru că a reușit să se lupte cu cancerul și să nu se lase învinsă. ”Am zile proaste, am durerile mele, dar cannabisul pe care soțul meu îl cultivă are un aport uriaș în a face față răului”, a spus vedeta.

Cannabisul îi alină durerea

Olivia Newton-John se luptă cu o formă agresivă de cancer la sân și a anunțat, la finele lui 2019, că metastazele s-au răspândit în tot corpul. Ea a fost prima dată diagnosticată cu cancer la sân în 1992, dar a vrut să ţină această bătălie departe de ochii publicului. Olivia Newton-John a dezvăluit doar că foloseşte canabisul ca remediu, care îi mai alină durerea. De asemenea, o ajută să doarmă. Cannabisul este cultivat în ferma soțului său, John Easterling (69 de ani), de la casa lor din California, SUA, unde acest drog e legal. Olivia e căsătorită cu Easterling din 2008. Olivia Newton-John se bate cu cancerul cu ajutorul cannabisului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net