Justin Bieber nu renunță! Revine pe scenă, deși a fost diagnosticat cu un sindrom rar

Justin Biebr, în vârstă de 28 de ani, are vești bune pentru fanii din întreaga lume. După ce i-a îngrijorat, distribuind un clip video în care apare cu jumătate de față complet paralizată, se pare că în prezent, Justin se simte mai bine și este pregătit să urce din nou pe scenă, spre încântarea celor care îi admiră munca. 

Justin Bieber revine pe scenă Sursă foto: Gettyimages
Justin Bieber revine pe scenă Sursă foto: Gettyimages

Justin Bieber a fost subiect de discuții în urmă cu aproximativ o lună când a distribuit pe contul personal de Instagram un clip video în care apare cu fața deformată din pricina sindormului Ramsay Hunt. Un reprezentant al artistului a declarat pentru Variety că starea lui Justin este mult mai bună, așadar nu a mai fost necesară anularea concertului său. 

Citește și: Videoclip tulburător! Fața lui Justin Bieber este pe jumătate paralizată

Turneul în care urmează să pornească artistul este unul de anvergură. Următorul său spectacol, potrivit site-ului oficial, este programat pentru sfârșitul lunii iulie, la Lucca Summer Festival din Italia.

Justin Bieber este gata să înceapă turneul grandios

Vor urma alte cinci concerte în Europa în datele din luna august. Justin Bieber va concerta apoi în America de Sud, Africa de Sud, Orientul Mijlociu, Asia, Australia și Noua Zeelandă înainte de a reveni în Europa la începutul anului 2023.

La începutul lunii iunie artistul a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, care apare atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial care se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată. 

Vezi și: Soția lui Justin Bieber, de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate 

Artistul le-a menționat atunci fanilor că are nevoie de o perioadă de repaos, în care să se concentreze asupra propriei persoane și a sănătății. Iată că Justin nu poate sta departe de public și este hotărțât să revină în forță! 

Justin Bieber a devenit cunoscut, la nivel mondial, la o vârstă foarte fragedă. Prețul pe care l-a plătit pentru faima timpurie nu a fost deloc unul mic, Justin confruntându-se cu anxietate, dar și dependența de substanțe interzise, după cum a dezvăluit chiar el. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net