Soția lui Justin Bieber, de urgență la spital din cauza unor probleme neurologice! Concluzia surprinzătoare a medicilor

Fotomodelul Hailey Bieber, soția artistului canadian Justin Bieber, trece prin momente delicate. Vedeta a ajuns de urgență la spital din cauza unor complicații pe care le-ar fi suferi în urma îmbolnăvirii cu coronavirus. 

Hailey Bieber a ajuns de urgență la spital Sursă foto: Profimedia
Hailey Bieber a ajuns de urgență la spital Sursă foto: Profimedia

Hailey Bieber a ajuns la spital, după ce s-a aflat în imposibilitatea de a se mișca. Medicii au constat cu uimire o serie de simptome care, în general, sunt întâlnite în rândul persoanelor vârstnice. Au efectuat analize amănunțite și, primele concluzii la care au ajuns indică faptul că simptomele ar putea fi nște sechele cauzate îmbolnăvirea cu noul coronaviurs.

Conform apropiaților lui Hailey, care au acordat o scurtă decalrație pentu TMZ, starea de sănătate a modelului este în prezent una mai bună, ea fiind externată, însă medicii încă încearcă să-și explice motivul pentru care Hailey a manifestat simptome atât de agresive. 

Hailey Bieber a primit mesaje de amenințare din partea fanilor soțului

Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit în anul 2018. Mariajul cu vedeta canadiană i-a cauzat numeroase probleme fotomodelului. Fanii artistului nu au contenit să îi adreseze comentarii răutăcioase lui Hailey, lucru care a determinat-o să folosească din ce în ce mai puțin rețelele de socializare. Hailey a decis să își închidă definitv contul de Twitter din cauza sutelor de mesaje amenințătoare pe care le-a primea. 

”Când treci printr-o situație în care pur și simplu ai atât de mulți oameni care te urmăresc cu același lucru mereu, începi să-ți pui întrebări în mintea ta și apoi începi să pui la îndoială totul. Tu (te întrebi pe tine însuți): ”Există ceva pe care nu-l văd și ei îl vad? Nici nu mai am Twitter, pentru că nu a existat niciodată un moment în care să nu fie foarte toxic pentru mine. Doar gândul la deschiderea aplicației mă face să fiu atât de neliniștită, încât simt că mă îmbolnăvesc”, declara Hailey despre coșmarul pe care îl trăiește din cauza fanilor soțului ei. 

Într-un nou film documentar, apărut în toamna anului 2021, Justin Bieber mărturisește că a decis să pună cariera pe plan secund și că se gțndește serios să devină tată alături de cea care i-a fost alături în multe clipe dificile din viață și nu l-a abandonat în ciuda porblemelor pe care le-a avut cu consumul de alcool și stupefiante. 

Justin Bieber s-a luptat cu dependența de substanțe interzise 

Justin Bieber nu a fpcut un secret din faptul că s-a luptat cu dependența de substanțe interzise. Artistul a cunoscut faima de la o vârstă fragedă și rapid a devenit idolul a milioane de adolescenți din întreaga lume. Prețul succesului a fost unul ridicat, iar Bieber nu a știut dintotdeauna să facă față presiunii mediatice la care a fost expus. 

„Eram tânăr, ca toată lumea din această industrie şi ca alţi oameni care experimentează şi fac lucruri normale în timp ce cresc. Dar experienţa mea a fost în faţa camerelor de luat vederi şi am avut un nivel diferit de expunere. Aveam mulţi bani şi o mulţime de lucruri. Oamenii nu ştiu cât de grav devenise. Era cu adevărat înfricoşător. Mă trezeam dimineaţa şi primul lucru pe care îl făceam era să înghit pastile şi să fumez (canabis). A devenit înspăimântător”, povestește Justin Bieber, în filmul documentar care urmărește ascensiunea sa fulminantă în industria muzicală. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net