Justin Bieber va deveni tătic?

Ultima actualizare:

     Bieber e căsătorit din 2018Foto: Instagram
Bieber e căsătorit din 2018Foto: Instagram

Justin Bieber va deveni tătic? Cântărețul a fost surprins punând mâna pe abdomenul soției, Hailey, și fanii au tras concluzia că așteaptă să devină tătic.

Cântărețul Justin Bieber va deveni tătic la 27 de ani? O sursă a spus pentru TMZ.com că soția sa, Hailey, în vârstă de 24 de ani, totuși, nu e gravidă. Justin a pus mâna pe absomenul soției, pe covorul roșu, la gala MET, luni seara, dar a făcut-o total întâmplător. Hailey i-a îndepărtat mâna, dar fanii nu au putut să uite gestul lui. Ea a spus că își dorește să devină mamă, dar acest lucru nu este în planurile sale imediate, într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista ”Elle”.

Fosta iubită a lui Bieber încă o tulbură pe soția sa

Verișoara lui Hailey, Ireland Baldwin (25 de ani), a apărat-o pe soția lui Justin Bieber, după ce fanii au început să strige numele Selenei Gomez, fosta iubire a soțului ei, la gala MET. În timp ce Hailey și Justin au defilat pe covorul roșu fanii au început să strige. ” Selena! Selena! Selena!”. Hailey a povestit că mereu este comparată de fanii soțului cu fosta lui iubită, Sekena Gomez, pe care ei o preferă. Fanii cred că Justin Bieber va deveni tătic.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png