Fiii lui Britney Spears, adevărul emoționant despre relația cu mama lor! Dezvăluiri în premieră

Ultima actualizare:

Fiul cel mic al lui Britney Spears, Jayden, 15 ani, rupe tăcerea despre relația cu celebra sa mamă, în cadrul unui interviu eveniment, difuzat de televiziunea australiană. Declarațiile adolescentului vin după ce fostul soț al vedetei, Kevin Federline, a postat un clip controversat în care vedeta țipa la cei doi copii ai ei. 

image

Recent, fostul soț al lui Britney Spears, Kevin Federline, a provocat un val de reacții în mass-media, după ce a publicat pe contul de Instagram un clip, în care o femeie, ce seamănă cu Britney Spears, este văzută în timp ce îi ceartă pe Preston și pe Jayden, care la vremea aceea erau doar copii. 

Vezi și: Britney Spears a revenit în forță! A lansat o piesă de excepție cu Elton John

După publicarea acestei filmări controversate, Kevin Federline a declarat că fiii lui Britney nici măcar nu mai vor să audă de celebra lor mamă. Ulterior Kevin Federline a șters clipul respectiv. 

Nu rata nici: Fostul soț al lui Britney Spears, anchetat pentru furt de bijuterii

Copiii lui Britney către mama lor: «Te iubesc mult, sper să fii bine»

Iată că fiul cel mic al lui Britney, Jayden, în vârstă de 15 ani, vrea să facă lumină în această situație extrem de delicată și acceptat să vorbească public, pentru prima dată, despre relația dificilă cu mama sa, în cadrul unui interviu eveniment. Adolescentului i s-a alăturat și tatăl său, Kevin Federline, care și-a expus punctul de vedere, fiind cel care i-a crescut pe cei doi băieți. 

Interesant și: Britney Spears își desființează familia și pe fostul soț! Mama ei a obligat-o să facă un gest de neconceput, care i-a afectat grav pe copii

Jayden subliniază că „nu există ură” față de cea care i-a dat viață, dar recunoaște că „va fi nevoie de mult timp și efort”, pentru a repara relația lor fracturată, notează Daily Mail.

Adolescentul și-a exprimat dorința unei reconcilieri cu mama sa, după ce vedeta a răbufnit într-o postare pe Instagram și le-a reproșat copiilor ei că o urăsc, în contextul declarațiilor lui Federline care spunea că băieții nu mai vor să aibă de-a face cu ea. 

Hai să afli și: Rupe tăcerea, după 10 ani! Kevin Federline, fostul soț al lui Britney Spears, aruncă bomba! Ce spune despre tatăl solistei?

Cred 100% că reconcilierea este posibilă. Va fi nevoie doar de timp și efort. Îmi doresc ca sănătatea ei mentală  să fie una cât mai bună. Când se va face bine, îmi doresc foarte mult să ne vedem din nou." 

Adresându-se direct mamei lor, el a adăugat: „Te iubesc mult, sper să fii bine. Poate într-o zi vom putea să stăm împreună și să vorbim din nou."

De ce copiii lui Britney Spears au decis să nu vină la nunta mamei lor 

 Britney Spears nu și-a mai văzut fiii, Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden, în vârstă de 15 ani, de luni de zile, totuși vedeta spera că aceștia vor veni la nunta ei cu Sam Asghari.

Preston și Jayden au preferat să stea departe de acest eveniment, iar unul dintre motive a fost acela că mama lor nu a invitat întreaga familie, ceea ce le-ar fi conferit sentimentul inconfortabil.

,,La vremea respectivă, pur și simplu nu era momentul potrivit pentru a merge. Nu spun că nu sunt fericit pentru ea. Sunt foarte fericit pentru ei, dar ea nu a invitat toată familia și apoi, dacă eram doar eu și Preston, pur și simplu nu văd cum s-ar fi încheiat acea situație în condiții bune”. a declarat Jayden, în cadrul interviului pentru televiziunea australiană. 

Relația superbă dintre cei doi copii ai lui Britney Spears: «Suntem foarte uniți»

Deși mai tânăr, Jayden este cel mai extrovertit dintre frați, un pianist autodidact care, asemenea mamei sale, vede muzica ca pe o formă de „terapie”. De asemenea, el este cel care vorbește în numele fraților.

Preston, care este pasionat de muzică și artă, este mai mai timid în fața camerelor de filmat. Cei doi frați se bucură de o legătură foarte strânsă și frumoasă, datorită educației primite, de la tatăl lor, Kevin Federline și actuala lui soție, cei care i-au crescut pe micuți. 

"Preston și cu mine suntem foarte uniți. El are mereu grijă de mine și eu am grijă de el. Ne asigurăm că amândoi suntem sănătoși din punct de vedere mental", a adăugat Jayden.

În urma divorțului de Kevin Federline, Britney a suferit o cădere nervoasă foarte mediatizată, care a culminat atunci când fostul ei soț a câștigat custodia copiilor în 2007. După ce a fost instituită tutela în 2008, Britney a dobândit din nou custodia comună și ocazional și-a putut revedea fii de-a lungul anilor. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net