O cântăreață celebră, dată afară din benzinărie pentru că era îmbrăcată prea sexy!

Moment jenant! Cântăreața Kesha (37 de ani) a fost dată afară dintr-o benzinărie din Los Angeles, pe motiv că încerca să se pozeze în ipostaze provocatoare. Îmbrăcată într-o fustă mini de culoare roși și un top scurt, focoasa blondă a fost fotografiată în timp ce-și alimenta autoturismul cu benzină. Un angajat al benzinăriei a observat-o pe artistă, care deține o avere de 10 milioane de dolari, și i-a spus să plece cât mai repede.

Kesha, la o benzinărie din Los Angeles
Kesha a vrut să facă o ședință foto la benzinărie, însă nu i-a ieșit (Foto: Profimedia)

Cântăreața Kesha a fost surprinsă în timpul unei ședințe foto la o benzinărie locală din LA. Vedeta pop a purtat o pălărie roșie de cowboy, iar în picioare și-a pus o pereche de cizme negre din piele, peste genunchi.

După puțin timp, șeful benzinăriei și un angajat au ieșit și i-a spus lui Kesha că trebuie să plece pentru că bloca traficul și nu avea permis să pozeze ăn locație. „Ieși afară!”, i-ar fi spus angajatul. Greseala artistei a fost că nu a vorbit în prealabil cu șeful benzinăriei, pentru a se asigura că nu îi pune pe alții în dificultate în timp ce ea se pozează. Cu toate acestea, fanii consideră că ea a fost dată afară din cauză că era îmbrăcată prea sexy.

Cum a slăbit Kesha

Kesha a slăbit spectaculos în ultimul timp! Deși a fost acuzată că a folosit Ozempic, un medicament destinat persoanelor cu diabet - care este folosit pentru slăbit de multe vedete de la Hollywood, Kesha susține că a slăbit în mod natural.

Ea are grijă să mănânce sănătos, însă își dă voie să comsume, din când în când, și ciocolată. În acest fel, vedeta a ajuns la silueta mult visată. „80% din timp am grijă la porții și mănânc legume și proteine ​​slabe. Este îngrozitor de plictisitor, dar în felul acesta corpul meu este mai sănătos și mai fericit. 20% din timp, fac tot ce vreau. Este în regulă să mănânci uneori chiar și multă ciocolată!”, a mărturisit Kesha, în urmă cu ceva timp

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Rica Răducanu
veronica si viorel stegaru 2 jpg
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net