O româncă din Elveția câștigă 9.000 €/lună doar din Instagram! Bomba sexy vrea să devină învățătoare, dar și să pozeze în Playboy

image
Suzan Lazăr are 23 de ani și este stabilită în ElvețiaFoto: Instagram

Pare film, dar e realitate! O româncă de 23 de ani stabilită în Elveția câștigă în jur de 9.000 de euro pe lună doar din postările pe care le face pe Instagram. Bruneta își dorește foarte tare să ajungă în Playboy, dar și să devină învățătoare.

Suzan Lazăr are 312.000 de fani pe Instagram. Românca stabilită în Basel se întreține doar din „job-ul” de influencer, dar are planuri mari de viitor. Ea a declarat într-un interviu acordat publicației 20 Minuten, citat de observator.tv, că în lunile proaste câștigă în jur de 2.000 de euro, însă în majoritatea perioadelor ia 9.000 de euro. Banii provin din Instagram, rampa ei de lansare.

image
Românca vrea să ajungă în Playboy

O singură postare pe Instagram îi poate aduce 2.000 de euro

Focoasa brunetă este studentă la pedagogie și vrea cu ardoare să devină învățătoare. În urmă cu 8 ani, ea a început să publice fotografii sexy cu ea din vacanță. S-a orientat spre fitness și postări legate de nutriție, iar asta i-a adus sute de mii de urmăritori.

Pentru că și-a creat o comunitate de fani, Suzan Lazăr a primit contracte pe măsură. Ea a pozat pentru Nike, Addidas sau Yves Saint Laurent. În zilele bune, o singură postare făcută pe Instagram îi aduce 2.000 de euro.

image
Suzan Lazăr a început să își facă operații estetice de la vârsta de 16 ani

Suzan visează să fie contactată de revista Playboy, dar își dorește și un job stabil, la catedră pentru clasele primare.

„Job-ul meu de învățătoare e de o mie de ori mai strict. (...) Femeile nu sunt făcute doar pentru a avea copii. Ar trebui să ducă o viață independentă. Niciodată nu ar trebui să devii dependentă de un bărbat”, a declarat ea publicației citate.

Românca a recunoscut că și-a făcut operații estetice. Ea a început să își aducă „îmbunătățiri”, încă de la 16 ani. Suzan Lazăr și-a făcut rinoplastie, și-a pus silicoane și și-a mărit buzele.

„Buzele nu erau simetrice. Când râdeam, una era mai sus decât cealaltă. Eu am vrut să arăt altfel de când eram foarte tânără. E regretabil unde se ajunge cu astfel de intervenții. Toți influencerii ajung să arate la fel”, a mărturisit Suzan Lazăr. 

image
Bruneta câștigă bani frumoși din Instagram

Citește și

Bikini din plasă prin care se vede tot, noua modă de pe Instagram! Imagini interzise cardiacilor

Face peste 3.000 de euro pentru fiecare postare pe Instagram, după ce și-a mărit sânii, deși nu e vedetă!

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
andreea esca si alexia eram
DSC 4775 JPG
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg