Ozzy Osbourne, din ce în ce mai bolnav? Și-a anulat turneul nord-american din motive medicale

Ultima actualizare:

    Ozzy Osbourne și-a anulat concertele din 2019Foto Instagram
Ozzy Osbourne și-a anulat concertele din 2019Foto Instagram

Vești proaste pentru fanii lui Ozzy Osbourne (71 de ani)! Artistul și-a nulat seria de concerte „No More Tours 2” pe care o avea programată anul acesta în SUA şi Canada, pentru a urma un tratament medical în Elveţia.

Ozzy Osbourne își va continua recuperarea după mai multe probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul an. După lansarea albumului „Ordinary Man”, pe 21 februarie, Osbourne va ajunge în Europa pentru tratament, potrivit news.ro.

Muzicianul a amânat toate concertele de anul trecut pentru 2020, însă, după ce a fost diagnosticat cu Parkinson, după ce a fost tratat de pneumonie şi a suferit două intervenţii chirurgicale în urma unei căzături, trebuie să urmeze diverse tratamente.

Mesajul lui Ozzy Osbourne

„Sunt foarte recunoscător că toată lumea a fost răbdătoare pentru că am avut un an de rahat. Din păcate, nu voi putea ajunge în Elveţia pentru tratament mai devreme de aprilie, iar tratamentul durează între şase şi opt săptămâni. Nu vreau să încep un turneu, apoi să anulez concerte în ultimul moment, nu este corect faţă de fani. Prefer să îşi recupereze banii acum şi când voi porni în turneul nord-american, cei care au cumpărat bilete pentru aceste concerte vor fi primii la rând”, a spus Ozzy Ozbourne într-un comunicat.

Albumul pe care Osbourne îl va lansa vineri (21 februarie) este primul material de studio al muzicianului din ultimul deceniu. Pentru acesta a colaborat cu nume ca Duff McKagan (Guns N’ Roses), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Andrew Watt (producător şi chitarist, colaborator al lui Post Malone), Tom Morello (Rage Against The Machine), Slash (Guns N’ Roses) şi Elton John.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net