Paris Hilton, dezvăluri șocante despre o ”relație nepotrivită” pe care a avut-o pe când era elevă

Paris Hilton recunoaște la 42 de ani că pe vremea când era elevă în clasa a 8-a a avut o relație nepotrivită cu un profesor. Părinții care s-au temut de un scandal au trimis-o pe Paris la bunici și la o altă școală.

Paris Hilton a avut o „relație nepotrivită” cu un profesor. Foto: Arhivă
Paris Hilton a avut o „relație nepotrivită” cu un profesor. Foto: Arhivă

Paris Hilton, fostă vedetă de reality show și moștenitoarea unui imperiu financiar, a mărturisit că toată viața i-a fost și teamă și rușine să vorbească despre acest episod din viața ei, scrie People.

Paris Hilton se uită înapoi la trecutul ei în noua ei carte de memorii, iar unele amintiri nu sunt bune.

În vârstă de 42 de ani moștenitoarea hotelurilor Hilton reflectă asupra unei relații nepotrivite pe care a avut-o cu profesorul ei de clasa a opta de la școala catolică. Ea își amintește despre felul în care „toate fetele din clasa mea erau îndrăgostite de acest profesor tânăr și frumos”.

„Toată lumea l-a iubit, inclusiv călugărițele”

„M-a făcut să mă simt remarcat într-un mod important, adult”, scrie Hilton. „M-a flatat și tachinat și a spus că toate celelalte fete vorbeau despre mine pe la spatele meu pentru că erau geloase”.

Paris mărturisește că i-a dat imediat numărul de telefon profesorului atunci când el i l-a cerut, avertizând-o „să nu spună nimănui”. Au început să vorbească ore în șir seară de seară.

„Și am vorbit ore întregi despre cât de uimitor de matură, frumoasă și inteligentă eram, cât de senzuală, neînțeleasă și specială”, povestește Hilton.

 „M-a tras în brațe și m-a sărutat"

Într-o seară profesorul a întrebat-o pe adolescenta Paris dacă părinții ei sunt acasă. Pentru că fata i-a spus că e singură, dascălul i-a cerut să se întâlnească.

„Am văzut un SUV de ultimă oră în partea de sus a aleii”, scrie ea. "M-am urcat pe scaunul pasagerului. Profesorul m-a tras în brațe și m-a sărutat și a durat mult timp și părea să evolueze în ceva mai mult”, până când părinții ei au venit acasă și i-au văzut pe Hilton și pe profesorul ei pe alee.

Profesorul s-a speriat și a dat vina pe adolescenta Hilton că l-a provocat.

După ce s-a încheiat anul școlar, Kathy și Rick Hilton și-au trimis fiica adolescentă să locuiască cu bunica ei în Palm Springs, California.

„Părinții mei nu au oferit niciodată nicio informație. Presupun că teama de publicitate proastă i-ar fi împiedicat să facă o scenă sau să depună acuzații”, mărtusiște Paris Hilton.

     Ani de zile, Hilton a încercat să uite experiența

„Nu mi-am permis niciodată să vorbesc sau măcar să mă gândesc la ce era cu adevărat sau de ce m-am urcat în mașină ca să-l sărut pe pedofilul ăla prost. Mi-au trebuit zeci de ani să rostesc cu adevărat cuvântul pedofil”, scrie gazda podcastului This Is Paris.

„A-i atribui rolul de agresor de copii însemna să mă arunc eu în rolul de victimă și pur și simplu nu puteam să merg intr-acolo”.

„Chiar și acum, știind în mintea mea de adult că niciun copil nu este vreodată vinovat pentru comportamentul inadecvat al unui adult, fața mea arde literalmente în timp ce stau aici și vă spun acest secret teribil”, continuă ea. „Nu sunt sigur că voi putea vreodată să-l uit pe deplin. Dar este o parte cheie a poveștii mele”, a încheiat Paris Hilton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net