Pierce Brosnan, amendat pentru că s-a plimbat într-o zonă interzisă din Yellowstone! Cum s-a dat de gol

A comis-o! Pierce Brosnan (70 de ani) a pledat vinovat, în procesul în care a fost acuzat că s-a plimbat printr-o zonă interzisă din parcul Yellowstone, în Statele Unite. S-a ales și cu o amendă.

Pierce Brosnan, într-un costum negru
Pierce Brosnan a încălcat legea (Foto: Profimedia)

Pierse Brosnan a spus inițial că e nevinovat

Legendarul actor de la Hollywood, care deține o avere de 200 de milioane de dolari, a fost amendat cu 500 de dolari și obligat să facă o donație de 1.000 de dolari către organizația care are grijă de Yellowstone. Drumeția cu pricina a avut loc în noiembrie anul trecut și, la început, Pierce Brosnan a susținut că este nevinovat, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Pierce a pledat vinovat pentru una dintre cele două acuzații de drumeții ilegale aduse împotriva lui, după ce a încercat să privească mai îndeaproape izvoarele termice protejate de lege, din secțiunea Mammoth Terraces a parcului, potrivit documentelor instanței depuse joi.

Pierce Brosnan, fotografiat lângă izvoarele din Yellowstone, în noiembrie 2023
Imaginea care l-a dat de gol pe Pierce Brosnan (Foto: Instagram)

Terasele Mammoth sunt o atracție populară în Yellowstone, schimbându-și constant culoarea. Regulile federale stipulează că vizitatorii parcurilor naționale trebuie să rămână pe aleile desemnate. Ieșirea de pe promenadă se pedepsește cu până la șase luni de închisoare și o amendă de până la 5.000 de dolari, deci actorul a scăpat chiar ieftin.

Brosnan a pledat nevinovat în ianuarie și a spus că nu s-a plimbat pe lângă izvoarele termale din Parcul Național Yellowstone, în ciuda faptului că a fost fotografiat stând în zona protejată în momentul presupusei infracțiuni. 

O fotografie personală publicată chiar de starul James Bond l-a dat de gol. Izvoarele termale înzăpezite sunt fragile. Dacă sunt deteriorate, pot dura ani să fie corectate, spun specialiștii. Brosnan este cel mai recent turist care a încercat să încalce regulile în parcul Yellowstone. Au existat cazuri în care turiștii au căzut în ele și au murit, din cauza că apa este extraordinar de fierbinte. Cel puțin 22 de persoane au decedat din cauza arsurilor suferite în izvoarele și gheizerele din Yellowstone.

Printre aceștia se numără Colin Nathaniel Scott, despre care se crede că s-a „dizolvat” în apa fierbinte și acidă a unui izvor termal, în apropierea bazinului Norris Geyser.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net