Harrison Ford și Pierce Brosnan, moment memorabil! Ce au făcut împreună Indiana Jones și James Bond

O galaxie de vedete i-au adus un omagiu impresionant regizorului John McTiernan ("Die Hard", "Predator") și cascadorului Vic Armstrong (francizele Indiana Jones, James Bond și Star Wars). Ambii au primit premiile Moving Target pentru contribuțiile remarcabile aduse genului de acțiune, la prima ediție a festivalul „London Action Festival.”

image
Harrison Ford și Pierce Brosnan, moment memorabil!

Premiile au fost prezentate la Royal London Geographical Society din Londra și au participat legende ale filmelor de acțiune, printre care Corin Hardy ("Gangs of London"), compozitorul David Arnold ("Casino Royale"), Robert Davi ("Die Hard") și Edgar Wright ("Last Night in Soho"), scrie The Variety.

Poate te interesează care sunt: Cei mai bine plătiți actori în 2022! Tom Cruise, Brad Pitt și DiCaprio și-au mărit considerabil averea

Unul dintre momentele speciale ale festivalului s-a petrecut atunci când personalități proeminente din film care au lucrat cu McTiernan și Armstrong și-au transmis aprecierea prin mesaje video. Printre numele grele s-au numărat Harrison Ford și Pierce Brosnan.

Află: Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

Harrison Ford și Pierce Brosnan, moment memorabil la gala filmelor de acțiune de la Londra

„Publicul a iubit munca pe care ai făcut-o în filmele Indiana Jones. Oamenii nu prea înțeleg în zilele noastre cât de complicat este să faci un film de acțiune. A fost o mare plăcere să lucrez cu tine, domnule”, a declarat celebrul Harrison Ford, atunci când a vorbit despre cascadorul Vic Armstrong.

Vezi și: Halle Berry dezvăluie abia acum secretul costumului de baie super sexy din James Bond. «Mi-a înghețat fundul»

„Am avut câteva momente minunate când tu și cu mine am salvat lumea în filmele James Bond. Voi prețui în inima mea pentru totdeauna amintirea de a fi în compania ta”, a adăugat Pierce Brosnan, conform sursei citate.

Actorul în vârstă de 69 de ani a avut numai cuvinte de laudă și despre regizorul McTiernan. „Nomads a fost primul nostru film împreună. Ai decolat ca o rachetă. Ești un regizor rafinat și aduci o mare alchimie pe marele ecran”, a precizat Brosnan.

Harrison Ford și Pierce Brosnan, cuvinte de laudă pentru faimosul cascador Vic Armstrong și pentru regizorul filmelor Predator și Die Hard

Festivalul continuă în acest weekend cu o serie de discuții și proiecții. Vor fi prezentate și imagini din sezonul doi al serialului "Gangs of London". Totodată, regizorul McTiernan va răspunde la întrebări înainte de o proiecție aniversară, la 35 de ani de la lansarea filmului "Predator". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg