Rihanna a pozat ├«n s├ónii goi, dar altceva a fost scandalos ├«n poz─â! De ce au fost fanii indigna╚Ťi

19 februarie 2021
image
Poza care i-a enervat pe indieniFoto: Instagram

Rihanna a pozat în sânii goi și a provocat un mare scandal. Totul a pornit de la pandantivul pe care îl poartă în fotografie.

C├ónt─ârea╚Ťa Rihanna (32 de ani) a provocat un mare scandal dup─â ce s-a fotografiat ├«n s├ónii goi ╚Öi a pus pozele pe o re╚Ťea social─â. ├Än poz─â se vede c─â poart─â un pandantiv care reprezint─â o zeitate hindus─â emblematic─â numit─â Ganesh. Dac─â numero╚Öi fani au pus semne de apreciere, parlamentarul indian Ram Kadam, membru al partidului nationalist al premierului Narendra Modi, a reac╚Ťionat cu indignare: ÔÇŁEste scndalos s─â vezi c─â Rihanna ├«╚Öi bate joc de zeul nostru iubit Ganesha. Asta arat─â c─â nu are niciun respect pentru cultura ╚Öi tradi╚Ťiile indieneÔÇŁ.

Motivul bizar pentru care Rihanna refuz─â s─â se c─âs─âtoreasc─â cu iubitul miliardar

Rihanna e model pentru propria colec╚Ťie de lenjerie intim─â! Imaginile care ┬źau ├«ncins┬╗ internetul

Nu e prima oară când îi enervează pe indieni

Rihanna a mai enervat nu demult un ministru indian, public├ónd un mesaj privitor la protestele agricultorilor. Ministrul Afacerilor externe s-a revoltat pentru imixtiunea divei ├«n problemele ╚Ť─ârii sale. El a acuzat-o pe div─â de imixtiune ÔÇŁsenza╚Ťionalist─âÔÇŁ ├«n dosarul reformelor agricole din ╚Ťara lui. ÔÇŁDe ce nu vorbim de asta? Protestul fermierilorÔÇŁ, a scris c├ónt─ârea╚Ťa pe o re╚Ťea social─â. Rihanna se referea la un reportaj CNN care a prezentat protestele agricultorilor de la Delhi. Din luna noiembrie, anul trecut, zeci de mii de oameni din India au protestat ├«mpotriva reformelor guvernului care dore╚Öte s─â liberalizeze pie╚Ťele agricole, cer├ónd s─â fie abrogate. Rihanna a pozat ├«n s├ónii goi ╚Öi a provocat un mare scandal.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg
reghe prodan jpg