Robert de Niro, tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani

Ultima actualizare:

Robert de Niro (79 de ani) a anunțat, marți, că a devenit tată pentru a șaptea oară, într-un interviu cu ET Canada, în timp ce promova filmul de comedie „Despre tatăl meu”.

Robert de Niro a anunțat că a devenit tată din nou (Foto: GETTYIMAGES)
Robert de Niro a anunțat că a devenit tată din nou (Foto: GETTYIMAGES)

Robert de Niro, șapte copii din patru relații diferite

Întrebat despre cei șase copii ai săi, actorul a ținut să îi corecteze pe reporteri. „Sunt șapte, de fapt, tocmai mi s-a născut un copil”, a spus de Niro. Ulterior, informația a fost confirmată și de un reprezentant al starului de la Hollywood, însă nu au fost oferite detalii.

Actorul, care are o avere de 500 milioane de dolari, nu a dezvăluit cine este mama copilului, însă presa speculează că ar fi vorba despre Tiffany Chen, actuala sa iubită. În cadrul interviului, Robert de Niro a mărturisit că nu se consideră un tată cool.

Sunt okay. Știi, copiii mei nu sunt de acord cu mine uneori, dar sunt respectuoși. Fiica mea de 11 ani mă întristează uneori și mă cert cu ea. O ador, dar știi cum e. Acum e și cel mic în viața mea, vor urma și mai multe chestii.”, a declarat starul.

De Niro mai are șase copii, Drena (51 de ani), Raphael (46 de ani) - cu prima sa soție, Diahnne Abott, gemenii Aaron și Julian (27 de ani) cu fosta iubită Toukie Smith, și Elliot (25 de ani) și Helen (11 ani), cu fosta parteneră Grace Hightower.

Tiffany Chen este actuala iubită a lui de Niro. Este producătoare de film și deține o companie în China. S-au cunoscut în 2015, pe platourile de filmare ale producției The Intern, unde Tiffany lucra ca instructor de arte marțiale. Nu se știu prea multe despre Tiffany, însă aceasta ar avea 46 de ani, conform site-ului wegotthiscovered.

Vestea că De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară i-a șocat pe fanii săi, însă actorul a spus că și-a mai dorit un copil și că totul a fost planificat înainte, potrivit New York Post.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net