S-au duelat în decolteuri la gala amfAR! Cum au venit actrițele și manechinele pe covorul roșu

Ultima actualizare:

    Heidi Klum arată demențial la 45 de aniFoto: Getty
Heidi Klum arată demențial la 45 de aniFoto: Getty

A fost paradă de decolteuri la gala amfAR, care a avut loc miercuri seară (6 februarie), la New York. Evenimentul organizat pentru strângerea fondurilor celor infectați cu virusul HIV a strâns nume mari pe covorul roșu, care s-au întrecut în ținute superbe.

Surorile Kim și Kourtney Kardashian au apărut împreună pe covorul roșu de la amfAR. Cele două surori s-au asortat și au întors privirile tuturor. Kim și Kourtney au ales să poarte rochii mulate, negreu, care să le scoată în evidență decolteul generos.

Toate privirile au fost ațintite către decolteul lui Heidi Klum

Manechinul de 45 de ani a strălucit într-o rochie argintie, cu un decolteu halucinant. Partea de sus a fost vedeta ținutei, iar Heidi Klum a știut să-și pună în valoare sânii perfecți. Fostul model Victoria's Secret Alessandra Ambrosio (37 de ani) nu s-a lăsat mai prejos. Manechinul a purtat o rochie neagră din catifea, cu un decolteu „obraznic” și un o crăpătură generoasă pe picior.

Lais Ribeiro a ales și ea o ținută decoltată. Bruneta a optat pentru o rochie scurtă din catifea, cu o trenă lungă. Decolteul a fost cel care a atras atenția tuturor.

Chiar dacă Victoria Justice nu se poate lăuda cu un decolteu la fel de generos ca celelalte personalități menționate mai sus, actrița a ales o rochie de sirenă care să îi evidențieze silueta de invidiat.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png