Sandra Bullock renunță la actorie? Viața de la Hollywood a epuizat-o

Sandra Bullock, în vârstă de 57 de ani, se gândește cât mai serios să se retragă din actorie. Actrița dorește să se concentreze mai mult asupra nevoilor personale și susține că viața în lumina reflectoarelor a epuizat-o peste măsură încât a ajuns să se identifice cu jobul. 

Sandra Bullock ia în considerare retragerea definitivă din actorie
Sandra Bullock ia în considerare retragerea definitivă din actorie

Sandra Bullock este cunoscută de o lume întreagă, iar aparițiile sale pe covorul roșu sunt mereu apreciate. La 57 de ani, actrița are o formă fizică de invidiat, însă nimeni nu ar putea bănui gândurile cu care se confruntă în realitate.

Ai putea să fii interesat de: Motivul pentru care Sandra Bullock se retrage din actorie

Deși are o avere frumușică și nu duce grija zilei de mâine, Sandra Bullock nu se simte împlinită pe deplin. Din contră, orele de muncă au adus-o într-o stare de epuizare și anxietate, iar actrița se gândește la o pauză definitivă de la actorie! Asta da, soluție radicală! 

Sandra Bullock a făcut declarații îngrijorătoare

Sandra Bullock și-a alertat fanii, după ce le-a declarat că dacă va continua să lucreze într-un ritm alert, așa cum a făcut-o și până acum, simte că va calca și că integritatea ei psihică va fi în pericol. De altfel, nu este pentru prima dată când Sandra vorbește despre oboseala accentuată pe care o resimte. 

În primăvara anului 2022, actrița dezvăluia că se confruntă cu un burnout sever care îi transformă chiar și cele mai frumoase zilele în unele dificil de gestionat. 

„Nu vreau să fiu dator cu programul nimănui, în afară de al meu. Sunt atât de burnout. Sunt atât de obosită și nu sunt atât de capabilă să iau decizii sănătoase, inteligente, și știu asta", declara, la acea vreme, Sandra Bullock. 

Află mai multe: Sindromul burn-out. Din ce în ce mai mulți tineri se confruntă cu el 

Ce este sindromul burn-out

Conform specialiștilor, burnout-ul este un sindrom psihologic care apare ca un răspuns prelungit la factorii de stres cronici interpersonali, în mod special, de la locul de muncă.  

Oboseală cronică fizică și psihică, lipsa de empatie, scăderea performanțelor profesionale, diminuarea capacității de concentrare/capacității de memorare și a randamentului, neglijarea nevoilor personale, devalorizarea personală sau depresia sunt cele mai frecvente simptome asociate sindromului de burnout.   

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net