Sandra Bullock renun╚Ť─â la actorie? Via╚Ťa de la Hollywood a epuizat-o

Sandra Bullock, ├«n v├órst─â de 57 de ani, se g├ónde╚Öte c├ót mai serios s─â se retrag─â din actorie. Actri╚Ťa dore╚Öte s─â se concentreze mai mult asupra nevoilor personale ╚Öi sus╚Ťine c─â via╚Ťa ├«n lumina reflectoarelor a epuizat-o peste m─âsur─â ├«nc├ót a ajuns s─â se identifice cu jobul. 

sandra bullock jpeg
Sandra Bullock ia în considerare retragerea definitivă din actorie

Sandra Bullock este cunoscut─â de o lume ├«ntreag─â, iar apari╚Ťiile sale pe covorul ro╚Öu sunt mereu apreciate. La 57 de ani, actri╚Ťa are o form─â fizic─â de invidiat, ├«ns─â nimeni nu ar putea b─ânui g├óndurile cu care se confrunt─â ├«n realitate.

stanga
dreapta
Sandra Bullock jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
4 sandra bullock shutterstock 88893691 jpg jpeg
1 sandra bullock jpg jpeg
Sandra Bullock ÔÇô Oscars 2014
Nu doar că abia o mai descoperim în producţii recente, dar ceremoniile glamouroase sunt rara avis pentru actriţa care s a dedicat vieţii de familie  La această decernare a premiilor Academiei a arătat, însă, impecabil  Ro
21 dormitor de star sandra bullock 1 jpg jpeg
sandra bullock png
sandra bullock marchesa foto getty

Ai putea s─â fii interesat de: Motivul pentru care Sandra Bullock se retrage din actorie

De╚Öi are o avere frumu╚Öic─â ╚Öi nu duce grija zilei de m├óine, Sandra Bullock nu se simte ├«mplinit─â pe deplin. Din contr─â, orele de munc─â au adus-o ├«ntr-o stare de epuizare ╚Öi anxietate, iar actri╚Ťa se g├ónde╚Öte la o pauz─â definitiv─â de la actorie! Asta da, solu╚Ťie radical─â! 

Sandra Bullock a f─âcut declara╚Ťii ├«ngrijor─âtoare

Sandra Bullock ╚Öi-a alertat fanii, dup─â ce le-a declarat c─â dac─â va continua s─â lucreze ├«ntr-un ritm alert, a╚Öa cum a f─âcut-o ╚Öi p├ón─â acum, simte c─â va calca ╚Öi c─â integritatea ei psihic─â va fi ├«n pericol. De altfel, nu este pentru prima dat─â c├ónd Sandra vorbe╚Öte despre oboseala accentuat─â pe care o resimte. 

├Än prim─âvara anului 2022, actri╚Ťa dezv─âluia c─â se confrunt─â cu un burnout sever care ├«i transform─â chiar ╚Öi cele mai frumoase zilele ├«n unele dificil de gestionat. 

ÔÇ×Nu vreau s─â fiu dator cu programul nim─ânui, ├«n afar─â de al meu. Sunt at├ót de burnout. Sunt at├ót de obosit─â ╚Öi nu sunt at├ót de capabil─â s─â iau decizii s─ân─âtoase, inteligente, ╚Öi ╚Ötiu asta", declara, la acea vreme, Sandra Bullock. 

Afl─â mai multe: Sindromul burn-out. Din ce ├«n ce mai mul╚Ťi tineri se confrunt─â cu el 

Ce este sindromul burn-out

Conform speciali╚Ötilor, burnout-ul este un sindrom psihologic care apare ca un r─âspuns prelungit la factorii de stres cronici interpersonali, ├«n mod special, de la locul de munc─â.  

Oboseal─â cronic─â fizic─â ╚Öi psihic─â, lipsa de empatie, sc─âderea performan╚Ťelor profesionale, diminuarea capacit─â╚Ťii de concentrare/capacit─â╚Ťii de memorare ╚Öi a randamentului, neglijarea nevoilor personale, devalorizarea personal─â sau depresia sunt cele mai frecvente simptome asociate sindromului de burnout.   

  Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg