Shakira, condamnată la 3 ani de închisoare! Prima reacție a vedetei: „Am ajuns la concluzia că...”

Ultima actualizare:

Shakira (46 de ani) a ajuns la o înțelegere cu procurorii spanioli și a acceptat o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare. Columbianca a acceptat sentința întrucât nu vrea să-și mai piardă timpul în instanță și s-a recunoscut vinovată că a sustras de la plata impozitelor între 2012 și 2014 suma de 14,5 milioane de euro. Cât trebuie să plătească Fiscului și ce a avut de zis cântăreața la scurt timp după sentință.

Shakira, condamnată la 3 ani de închisoare
Shakira, condamnată la 3 ani de închisoare

Shakira (46 de ani), care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare de către statul spaniol. Cântăreața din Columbia a sustras de la plata impozitelor între 2012 și 2014 suma de 14,5 milioane de euro.

Inițial, acuzarea a cerut o condamnare la opt ani și două luni de închisoare și achitarea unei amenzi de 23,5 milioane de euro, însă, judecătorii au stabilit ca artista să fie condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare și să plătească o amendă în valoare de 7,3 milioane de euro. Totodată, trebuie să restituie suma cu care a prejudiciat statul spaniol și să achite o amendă suplimentară de 430.000 de euro.

Shakira: „Am ajuns la concluzia că ...”

Columbianca a acceptat sentința întrucât nu vrea să-și mai piardă timpul în instanță, realizând că procesul va fi unul foarte lung. Shakira a emis, la scurt timp după sentință, un comunicat prin care a lăsat de înțeles că se simte nevinovată în continuare.

„Am ajuns la concluzia că nu ar mai fi un triumf dacă prețul este să fii jefuită de câțiva ani din viață. Am o mare apreciere pentru cetățenii spanioli, cum ar fi Xabi Alonso, Sito Pons sau mulți alții, care au luptat până la final. Am investit ani din viață pentru așa ceva, dar, pentru mine, astăzi, să câștig înseamnă să îmi recuperez timpul liber. Cu ce te mai încălzește victoria dacă pierzi 10-15 ani să o obții?“, a transmis cântăreața, relatează Adevărul.ro.

Autorităţile spaniole au urmărit şi alte mari celebrităţi pentru evaziune fiscală, inclusiv jucători de fotbal precum portughezul Cristiano Ronaldo, argentinianul Lionel Messi şi jucătorul hispano-britanic Diego Costa. Toţi au ajuns la o înţelegere şi au plătit amenzi uriașe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net