Shannen Doherty, vești sfâșietoare: „Cancerul a ajuns la creier!”

Shannen Doherty (52 de ani) a făcut un anunț sfâșietor! Diagnosticată cu cancer la sân în fază terminală, actrița a spus că boala s-a răspândit la creier. Starul din „Beverly Hills, 90210”, a publicat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care le arată fanilor săi tratamentul prin care trece.

Shannen Doherty, pe covorul roșu la un eveniment
Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015 (Foto: GETTYIMAGES)

Shannen Doherty: „Frica mea este evidentă”

„În ianuarie, tomografia comoputerizată (CT) a arătat metastaze în creierul meu. Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Aşa arată cancerul. Am noroc că am parte de doctori buni”, a explicat Shannen Doherty, care are o avere de 5 milioane de dolari. Actrița a aflat că are cancer la sân în 2015, când a suferit o mastectomie și a făcut chimioterapie și radioterapie, boala intrând în remisie în 2017. Din păcate, în 2020 a fost diagnosticată din nou cu cancer la sân, de data aceasta în stadiu terminal. Pentru că acum are metastaze la creier, speranța de viață în astfel de cazuri e de maxim cinci ani, conform specialiștilor.

Colegii de breaslă o susțin

Anunțul devastator al lui Doherty a fost primit cu mesaje de sprijin din partea celebrităților și fanilor. „Este mult de îndurat, din nou. Îmi doresc să îți găsești liniștea în momentele de teroare. Să știi că te sprijinim. Îți transmit toată dragostea mea”, a scris actrița și prietena ei foarte bună, Selma Blair, care la rândul ei are parte de propria luptă cu o boală cruntă: screloza multiplă.

„Te încurajez, prietena mea de neînlocuit. Mereu ai fost o luptătoare neînfricată, dar este de înțeles să fii speriată din când în când. Când toate aceste momente vor trece, spiritul neînfricat al lui Doherty va prelua controlul din nou. Te iubesc enorm!”, a spus Kevin Smith, care a regizat filmul „Mallrats”, din 1995, în care a jucat Shannen.

„Ești o războinică”, i-a transmis actrița Sarah Michelle Gellar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net