Sharon Stone, dezvăluiri șocante în noua sa carte! Regizorii i-au spus să facă sex cu colegii ei de platou

Ultima actualizare:

    Sharon Stone urmează să lanseze o carte de memoriiFoto: Getty
Sharon Stone urmează să lanseze o carte de memoriiFoto: Getty

Sharon Stone (63 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri șocante în noua sa carte, ce urmează să fie lansată pe 30 martie. Celebra actriță susține că a fost îndemnată să întreţină relaţii sexuale cu colegii ei actori pentru a avea o chimie mai bună cu ei pe ecran. Aceste cereri au venit chiar din partea producătorilor! Stone susțin că, deşi este fericită să vadă progresele realizate la Hollywood, ea vrea să vadă procese corespunzătoare pentru crimele sexuale comise de cei vinovați.

Sharon Stone, care a avut o carieră de succes timp de patru decenii, a mai mărturisit că a fost păcălită să filmeze celebra scenă din "Basic Instinct" fără lenjerie intimă, şi că nu a ştiut că părţile ei intime vor fi expuse pe ecran, până la o primă vizionare într-o cameră plină de agenţi şi avocaţi. 

"Aşa mi-am văzut vaginul filmat prima dată, la mult timp după ce mi s-a spus "Nu vedem nimic - am nevoie să-ţi scoţi chiloţii, pentru că albul reflectă lumina, aşa că ştim că ai lenjerie", a scris Stone în cartea de memorii "The Beauty of Living Twice".

"Da, au existat multe puncte de vedere cu privire la acest subiect, dar pentru că eu sunt cea cu vaginul, pot să spun: Celelalte puncte de vedere sunt prostii", a scris Stone în câteva fragmente publicate de Vanity Fair. 

 "Sex şi nu sexualitate pe ecran era de aşteptat în meseria mea"

Vorbind despre regizorul filmului, Paul Verhoeven, Stone îşi aminteşte: "M-am dus în cabina de proiecţie, l-am pălmuit pe Paul peste faţă, am plecat şi mi-am sunat avocatul, pe Marty Singer. Marty mi-a spus că nu pot lansa filmul aşa cum este... Şi, Marty a mai spus, conform Screen Actors Guid, sindicatul meu, că este ilegal să filmezi pe sub fustă (...) Aveam multe lucruri la care să mă gândesc. Dacă aş fi fost regizorul?  Ştiam ce film fac. M-am luptat pentru rol, şi tot timpul, doar acest regizor a fost alături de mine". Actriţa a permis scena pentru că "era corect faţă de film şi personaj". 

Ea scrie că producătorul "mi-a explicat de ce ar trebui să fac sex cu partenerul aşa încât să avem o chimie mai bună pe ecran". "Sex şi nu sexualitate pe ecran era de aşteptat în meseria mea", a mai scris actriţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net