Shia LaBeouf a devenit tătic pentru prima oară, cu fosta soție! Au divorțat în 2018, dar s-au împăcat!

Ultima actualizare:

Controversatul actor Shia LaBeouf a devenit tătic pentru prima oară, chiar cu fosta lui soție! Starul de la Hollywood a reluat relația cu Mia Goth, iar acum cei doi sunt și părinți, informează presa internațională.

Shia LaBeouf și Mia Goth au devenit părinți pentru prima oară Foto: Getty
Shia LaBeouf și Mia Goth au devenit părinți pentru prima oară Foto: Getty

Shia LaBeouf și fosta lui soție, actrița Mia Goth, au devenit părinți pentru prima oară, după ce au reluat relația. Shia, în vârstă de 35 de ani, a fost protagonistul mai multor scandaluri și controverse, de-a lungul timpului, însă acum se pare că actorul s-a așezat la casa lui. Acesta a fost văzut împreună cu actrița Mia Goth (28 de ani), pe străzile din Los Angeles, chiar împreună cu bebelușul, relatează mai multe publicații americane.

Shia LaBeouf a devenit tătic pentru prima oară

Cuplul de actori este cunoscut pentru discreția de care a dat dovadă de-a lungul anilor în legătură cu povestea lor de iubire, așadar nu este de mirare că aceștia nu au anunțat în mod ofical sarcina și nici nașterea primului lor copil. Momentan nu se cunoaște nici sexul micuțului.

Cu toate acestea, Mia Goth a fost fotografiată în multiple ocazii cu burtica de gravidă, iar publicațiile americane titrau de ceva vreme că cei doi urmau să aibă un copil împreună.

Cei doi și-au început povestea de dragsote în anul 2012, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Nymphomaniac: Vol. II. Relația lor a fost presărată, de-a lungul timpului, cu despărțiri scandaloase și împăcări, o căsătorie și chiar și un divorț.

Citește și: Shia LaBeouf, dat în judecată de fosta iubită. I-ar fi pus un pistol la cap şi i-ar fi dat, intenţionat, o boală sexuală

 Shia LaBeouf și Mia Goth au divorțat în 2018

Shia LaBeouf și partenera lui s-au căsătorit în 2016 în Las Vegas, însă mariajul lor a ținut doar doi ani. În 2018, cei doi au decis să se separe și să divorțeze, iar reprezentanții actorului susțineau la vremea respectivă că despărțirea a fost pe cale amiabilă.

Actorul a fost acuzat de abuz de iubita FKA twigs

După separarea de Mia, Shia a avut o relație de 9 luni cu artista FKA twigs, care în decembrie 2020 a deschis un proces împotriva lui, acuzându-l pe acesta de abuz și violență. Actorul a negat vehement acuzațiile.

Pe parcursul pandemiei de COVID însă, Shia LaBeouf a reluat legătura cu fosta soție, Mia, rămânând împreună pe perioada carantinei. Se pare că acest lucru le-a prins numai bine, actorii dorind să mai dea o șansă relației lor, iar la scurt timp devenind și părinți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net