Și-a făcut 7 operații ca să arate precum Kim Kardashian! Imagini uluitoare

Un model din Ucraina a suferit șapte operații pentru a arăta exact ca vedeta de reality TV Kim Kardashian. Alena Omovych, 27 de ani, a trecut sub cuțit de mai multe ori. Ea și-a dorit un fund și sâni mai mari, la fel ca fosta soție a lui Kanye West.

image
Alana Star a devenit faimoasă datorită operațiilor Foto: Instagram

Transformările șocante pe care și le-a făcut i-au adus faimă brunetei. Alena Omovych are acum peste 1.6 milioane de fani pe Instagram. Însă, modelul a declarat că multă lume râde de ea din cauza schimbărilor pe care și le-a făcut.

Unii oameni cred că a mers prea departe cu operațiile estetice și cu obsesia ei pentru Kim Kardashian. Ea a fost criticată și comparată cu un personaj din jocuri video. 

«Spitalele sunt a doua mea casă»

image
Bruneta s-a operat la sâni de trei ori Foto: Instagram

Alena Omovych a fost în centrul atenției încă de la vârsta de 14 ani, ceea ce înseamnă că schimbările pe care și le-a făcut au fost documentate complet în ochii publicului, relatează tabloidul britanic The Sun.

Modelul de pe Instagram a fost recent supus unui atac aprig. Lena Miro, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din Rusia, a declarat: «Cândva Omovych a fost o fată frumoasă, dar în căutarea anumitor valori s-a remodelat pentru a semăna cu un personaj dintr-o carte de benzi desenate înfiorătoare și ridicolă. Acum are sâni de silicon, precum și un fund cusut deasupra picioarelor ei care arată ca niște bețe, și un nas tăiat. Ea nu este o femeie, ci un personaj dintr-un joc pe calculator pentru proști.»

Alena nu a răspuns atacului și insistă că este mulțumită de aspectul ei, care i-a adus faimă și mulți bani.

image
Modelul susține că talia subțire este naturală Foto: Instagram

«Am avut șapte operații plastice. Spitalele sunt a doua mea casă. Odată mi-am sărbătorit ziua de naștere într-unul.», a declarat modelul.

Alena a mărturisit, de asemenea, că iubitului ei îi place cum arată și nu îl deranjează operațiile. Bruneta a avut trei operații separate la sâni. În schimb, ea susține că talia ei este naturală, fiind atât de subțire din cauza faptului că poartă constant un corset.

Conform zvonurilor, Alena și-a mărit și buzele, și-a ridicat pomeții și și-a corectat unghiurile maxilarului inferior pentru a da o formă ovală și armonioasă feței.

image
Alena Star și-a mărit și buzele Foto: Instagram
peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg