Vedeta de pe Instagram care se lăuda cu luxul în care trăiește, arestată pentru trafic de droguri și arme! Detalii șocante

Ultima actualizare:

    Zuzana Plackova este o celebritate din SlovaciaFoto: Instagram
Zuzana Plackova este o celebritate din SlovaciaFoto: Instagram

Operațiunea majoră de poliție din Slovacia i-a determinat pe ofițeri să facă raiduri în casa modelului Zuzana Plackova, unde au fost confiscate un număr mare de droguri și arme. Zuzana Plackova, în vârstă de 30 de ani, a fost una dintre cele 15 persoane cătușate într-un bust de droguri care a confiscat o încărcătură de metamfetamină, arme și zeci de mii de euro în numerar.

Un model de Instagram și soțul ei sunt membri ai unei bande dintr-un inel de droguri de profil, susține poliția. Ofițerii au ridicat-o ​​luni dimineață din apartamentul ei din Bratislava, Slovacia. În ciuda recuperării obiectelor ilicite în apartamentul lor, Plackova și soțul ei, Rene Strausz, neagă orice implicare. Influencarița, a cărei cont de Instagram „Queen Plackova” se mândrește cu 787.000 de fani, folosește rețelele sociale pentru a etala un stil de viață de lux avioane private, îmbrăcăminte și genți de designer, potrivit Daily Star.


    Zuzana se lăuda pe Instagram cu stilul ei de viață opulentFoto: Instagram
Zuzana se lăuda pe Instagram cu stilul ei de viață opulentFoto: Instagram

Polițiștii au dezvăluit că, în total, au confiscat peste 9 kg de metamfetamină - totalizând cel puțin 90.000 de doze unice - pe lângă arme, muniție, țigări și peste 70.000 de euro. Plackova și soțul ei au negat de atunci consumul sau vânzarea de droguri. Cu toate acestea, polițiștii au numit cuplul ca parte a unui grup infracțional despre care cred că a fost implicat în importul și distribuirea de cocaină și metamfetamină. Ei i-au numit pe ceilalți din presupusul grup ca Tibor Guban, Peter Soka, Miroslav Farkas și David Lukac și au spus că toți suspecții câștigă bani din activitățile ilegale ale grupului în regiunile Trnava, Bratislava și Trencin din 2012.

Zuzana Plackova spunea că este bogată pentru că economisește banii


    Modelul susține în continuare că este nevinovatFoto: Instagram
Modelul susține în continuare că este nevinovatFoto: Instagram

Potrivit poliției, Guban era însărcinat cu importul drogurilor, iar ceilalți membri ai grupului erau dealeri, care vindeau substanțele ilicite consumatorilor și altor dealeri. Arestările suspecților au fost punctul culminant al unei lungi anchete în care se presupune că s-au incriminat în timpul apelurilor telefonice pe care poliția le-a atins. Deciziile privind nouă dintre custodia preventivă a suspecților, inclusiv ale lui Plackova, urmează să fie raportate.

Zuzana Plackova este celebritate în Slovacia natală de când a apărut în emisiunea de televiziune slovacă „Hotel Paradise” în 2012. Când a fost chestionată cu privire la finanțele sale în ultimul ei interviu înainte de arestare, ea a răspuns: „Adevărul este că economisesc foarte mult”. Ea a susținut, de asemenea, că averea ei provine de la compania ei de produse de înfrumusețare numită „Queen Collagen”. Plackova și soțul ei se confruntă cu acuzații legate de droguri, de bandă și alte acuzații. 

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg