Sir Ian McKellen, internat de urgență la spital! În ce stare se află legendarul actor

Sir Ian McKellen (85 de ani) a căzut de pe scenă în timpul spectacolului „Player Kings”, zilele trecute, la teatrul Noël Coward din Londra. Conform spectatorilor, actorul britanic, care deține o avere de 50 de milioane de dolari, a strigat după ajutor, iar personalul teatrului a intervenit imediat. Acesta s-ar fi lovit la cap.

Sir Ian McKellen în fața unui teatru din Londra
Sir Ian McKellen s-a lovit la cap în timpul unei piese de teatru (Foto: Instagram)

Spectatorii au fost evacuați din teatru în jurul orei 20:00, în timp ce paramedicii au fost chemați. Evident, spectacolul a fost anulat, pentru că Sir Ian McKellen a fost transportat de urgență la spital. 

Sir Ian McKellen îl interpretează pe John Falstaff, iar în timpul incidentului juca într-o scenă de bătălie în care erau implicaţi Prinţul de Wales şi Henry Percy, atunci când starul britanic a căzut în faţa scenei. 

„Cred că ceea ce s-a întâmplat a fost că a pus piciorul prea departe, cumva a depășit pasul inițial, moment în care și-a pierdut echilibrul și aproape că a căzut peste public. „În câteva secunde l-am auzit țipând după ajutor. Era clar că suferea foarte mult”, a declarat jurnalistul Charlie Johnson, prezent la spectacol, conform Daily Mail.

Sir Ian McKellen a fost supus unei tomografii

La spital, el a fost supus unei tomografii. Din fericire, medicii se așteaptă ca actorul să se recupereze complet, potrivit BBC. Un reprezentant al teatrului a spus mai târziu că Sir Ian McKellen ar putea reveni pe scenă pentru o reprezentație matinală a piesei miercurea viitoare.

Sir Ian McKellen este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Printe rolurile sale cele mai notabile s-au numărat cel al vrăjitorului Gandalf în „Stăpânul inelelor” şi „Hobbitul”, și cel al lui Magneto în filmele din seria „X-Men”. El a mai jucat și în „Beauty and the Beast”, „The Da Vinci Code” şi „Mr Holmes”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net