Sophia Loren a împlinit 90 de ani! Cum arată acum celebra actriță a cărei frumusețe a schimbat definitiv standardele

Vineri, pe data de 20 septembrie 2024, celebra actriță de origine italiană, Sophia Loren, a cărei frumusețe a fost admirată de generații întregi, a schimbat prefixul și a împlinit frumoasa vârstă de 90 de ani! Cât de mult s-a schimbat iubita artistă?

Cum arată Sophia Loren la 90 de ani / foto: arhiva Click!
Cum arată Sophia Loren la 90 de ani / foto: arhiva Click!

Actriţa italiană Sophia Loren, o legendă a cinematografiei mondiale, a împlinit vineri, 20 septembrie, vârsta de 90 de ani. Cum a ales diva să își petreacă ziua de naștere? Cea supranumită „Marylin Monroe a Italiei”, laureată de două ori cu premiul Oscar, a ales să-și petreacă cea de-a 90-a aniversare în Roma, într-o petrecere privată organizată într-un hotel de lux din centrul „Orașului Etern”

După un omagiu special organizat de studiourile Cinecitta și ministrul italian al Culturii, vedeta se va întâlni cu aproximativ 150 de prieteni, colegi și membri ai familiei pentru o cină pe terasa hotelului, unde urmează să se inaugureze şi un apartament care îi va purta numele.

Născută în Italia, actrița a participat la un concurs de frumusețe la vârsta de 15 ani, unde a câștigat titlul „Miss Eleganta” și l-a intâlnit pe celebrul producător de film Carlo Ponti. S-a căsătorit de două ori cu acesta.

Sophia Loren a împlinit 90 de ani 

O dată în septembrie 1957, dar, din moment ce, în acea perioadă, divorțul nu era legal în Italia și Loren era acuzată de concubinaj, în timp ce el de bigamie, au emigrat în Franța unde au devenit cetățeni francezi și Ponti a putut să divorțeze de soția lui, Giuliana Fiastri, iar apoi s-au căsătorit pentru a doua oară pe 9 aprilie 1966.

Sophia a pierdut 2 sarcini până a devenit mama celor doi băieți Carlo Jr. și Edoardo, ambii actori și producători de film în prezent. Actrița numără roluri în peste 100 de filme, listă care se încheie cu ultima producţie numită „La vita davanti a sé”, film regizat chiar de fiul său Edoardo.

Pe lângă realizările sale în film, Sophia Loren este cunoscută și pentru stilul său inconfundabil și pentru impactul pe care l-a avut asupra modei și culturii pop. A devenit un adevărat icon al stilului italian, iar frumusețea sa a fost admirată de generații întregi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alex bodi colaj instagram jpg
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
Banner Natalia Guberna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net