Cântărețul Ed Sheeran a devenit tătic, în secret! Cum a ascuns 9 luni că soția lui e gravidă

Cântărețul Ed Sheeran si soția sa au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi doi au ținut secretă sarcina timp de noua luni, transmite publicația The Sun. Cum au reușit această performanță, într-o lume în care totul iese instant la vedere, e greu de explicat.

15 1  6 col ed sheeran gettyimages 926240594 jpeg
Ed Sheeran e tătic pentru a doua oară

În vârstă de 31 de ani, starul care cucerea inimile femeilor cu melodii precum ”Thinking out loud”, ”Photograph” și ”Perfect” a anunțat joi pe Instagram că el și soția sa, Cherry Seaborn, au „căpătat” o altă fetiță.

Cuplul are deja un copil, cu un nume unic - Lyra Antarctica. Fetița cu nume de continent va împlini doi anișori în luna septembrie. Ea are acum o surioară, care s-a născut în cea mai mare liniște, departe de ochii curioșilor.

Ed Sheeran e din nou tătic! Cântărețul și soția sa au ținută secretă sarcina

stanga
dreapta
1 ed sheeran jpg jpeg
ed sheeran pauza coronavirus jpeg
5 ed sheeran tata 1 jpg jpeg
ed sheeran jpeg
ed sheeran chitara jpeg
Ed Sheeran este într un turneu mondial pentru promovarea celui de al treilea album al său de studio jpeg
Ed Sheeran a cântat în tricoul naţionale de fotbal pe Arena Naţională jpeg
Ed Sheeran a revenit pe scenă la cererea publicului purtând steagul României jpeg
Ed Sheeran a concertat la București și nu s a folosit doar de voce, el a interpretat fiecare piesă alături de chitara sa jpeg
ed sheeran 8 jpg jpeg
1 ed sheeran 16 jpg jpeg
ed sheeran si iubita profimedia 0296774546 jpg jpeg
ed sheeran si iubita profimedia 0321978006 jpg jpeg
ed sheeran insurat jpeg
Ed Sheeran va concerta pentru prima oară în România jpeg
ed sheeran jpeg

Să reușești să ții un astfel de secret în era în care informația circulă instant, iar miliarde de oameni s-au transformat în paparazzi, e într-adevar uluitor. Unde a fost ascunsă Cherry în tot acest timp?

Or fi ajutat și restricțiile pentru a păstra acest secret, dar, totuși, Covid a fugit la război de câteva luni bune, și odată cu el și lockdown-ul din Marea Britanie sau California, locurile unde Ed Sheeran își petrece viața.

Celebrul cântăreț și compozitor, care și-a schimbat mult stilul muzical în ultimii doi ani, a arătat că are încă și o latura „old school”. Sau poate o fi fost meritul soției? Nici nu mai conteză. Important este că cei doi s-au bucurat de intimitate în aceste luni și au scăpat de o avalanșă de întrebări din partea presei și a fanilor.

După ce a născut Cherry, Ed Sheeran a împărtășit o fotografie cu o pereche de ciorăpei albi.  „Vreau să vă anunț că am avem încă o fetiță frumoasă. Suntem atât de îndrăgostiți de ea și ne bucurăm nespus că suntem o familie”, a scris celebrul cântăreț pe contul său de Instagram.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn, tot în vârstă de 31 de ani, au început să se întâlnească în 2015. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2019, iar, un an și jumătate mai târziu, soția cântărețului a născut primul copil. 

Artistul din Marea Britanie, Ed Sheeran, este unul dintre cele mai importante personaje din industria muzicală. Acesta a câștigat numeroase premii importante și a vândut peste 150 de milioane de albume în cariera lui. Mereu suprinzător, cântărețul continuă să impresioneze de aproape un deceniu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg