Starul internațional care și-a pus viața în pericol! A escaladat cu mâinile goale zidul unui hotel din Berlin, în plină zi / VIDEO

Ultima actualizare:

Un actor internațional și-a depășit limitele în momentul în care s-a cățărat pe zidul unei clădiri din Berlin, fără hamuri ajutătoare. Trecătorii au rămas de-a dreptul stupefiați de ceea ce ochii au putut să vadă și nu s-au sfiit să surprindă momentul cu telefonul mobil.

Un actor cunoscut a făcut senzație pe străzile Berlinului / foto: Colaj Click! (captură Twitter)
Un actor cunoscut a făcut senzație pe străzile Berlinului / foto: Colaj Click! (captură Twitter)

Jared Leto este starul care a realizat un adevărat show în urmă cu doar câteva zile, lăsându-i muți de uimire pe cetățenii Germaniei. Actorul s-a urcat cu mâinile goale pe peretele hotelului unde era cazat. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Jared Leto întrece orice limită! Actorul, la un pas de pericol

În vârstă de doar 51 de ani, Jared Leto este încă o dovadă vie a faptului că anii sunt doar un număr și pot fi sfidați indiferent de moment. Celebrul actor a dovedit și de această dată că poate reuși tot ceea ce-și propune.

Aflat în Berlin, Leto a luat decizia să escaladeze cu mâinile goale și fără hamuri ajutătoare, până la etajul doi, fațada de piatră a clădirii unde era cazat.

Îmbrăcat într-un tricou negru și pantaloni cargo, purtând pantofi sport, vedeta din „Morbius” le-a oferit trecătorilor un moment de zile mari. Aceștia au filmat întreaga scenă și a ajuns virală în social media.

Jared Leto trădează vârsta pe care o are

În ciuda vârstei sale, actorul reușește să-și păstreze un aspect tânăr. Secretul longevității și tinereții sale a devenit un subiect aspru dezbătut, astfel că Jared Leto a decis să închidă gura curioșilor. 

„Toți vor să-mi afle secretul, dar nu voi spune nimic, doar pentru că vreau să-i las pe toți să ghicească. Este amuzant cum toți sunt interesați, însă, la finalul zilei, nici nu prea contează”, a declarat Jared Leto, pentru publicația Men's Health.

Dezavantajele aspectului său mereu tânăr sunt destule, iar unul dintre cele mai importante este faptul că nu primește anumite roluri pe care și le-ar dori.

„Au început să vorbească despre vârsta mea în urmă cu 10 ani. Pe măsură de îmbătrânești, omenii încep să spună: „Ah, arăți încă tânăr!”. Chiar dacă aspectul meu tânăr poate să fie un avantaj pentru alții, din nefericire, eu nu primesc roluri în filme în care să interpretez un bătrân cu aspect tânăr. Poate că fac ceva greșit și nu profit de aspectul meu suficient. Pur și simplu nu contează”, a continuat Leto. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net