Tatăl celebrei Oprah Winfrey a murit. Gestul făcut de vedetă înainte de tragedie!

Pierdere imensă pentru prezentatoarea Oprah Winfrey. Tatăl său, Vernon, a murit la vârsta de 88 de ani, vestea fiind confirmată chiar de către celebrul star TV. 

Vernon Winfrey, tatăl celebrei Oprah, a murit foto: Getty
Vernon Winfrey, tatăl celebrei Oprah, a murit foto: Getty

Vernon Winfrey, de profesie frizer și om de afaceri, a murit la vârstă de 88 de ani, la doar câteva zile după ce fiica lui, Oprah, a organizat o petrecere în onoarea sa. Sâmbătă, 9 iulie, celebra prezentatoare TV a publicat un omagiu pe Instagram, anunțând în același timp și pierderea tatălui său.

Vezi și: Motivul pentru care Oprah Winfrey nu are copii: "M-ar urî”

Vernon Winfrey, tatăl celebrei Oprah, a murit

Oprah a dezvăluit că i-a fost alături părintelui ei în ultimele clipe de viață. „Cu mai puțin de o săptămână în urmă l-am onorat pe tatăl meu în propria lui curte. (..) A simțit dragostea pe care i-o purtăm și a cântat până când nu a mai putut vorbi. 

Ieri, cu familia înconjurând patul lui, am avut onoarea sfântă de a fi martoră la ultima suflare a celui care mi-a dat viață. Când a plecat dintre noi, am simțit pacea intrând în cameră. Acea pace va rămâne cu noi. Vă mulțumesc pentru rugăciunile și gândurile voastre bune.”, a scris Oprah Winfrey în mediul online. 

Nu rata: Oprah şi-a tras palat de 68.000.000$

A presimțit că tatăl ei urmează să moară? I-a organizat o petrecere cu doar câteva zile înainte!

De curând, parcă presimțind trecerea în neființă a părintelui ei, Oprah a anunțat pe contul personal de Instagram că s-a dus special să îi ofere tatălui ei flori, „cât timp se simțea încă suficient de bine încât să le poată mirosi.”, a punctat aceasta atunci. 

Vernon Winfrey a dus o luptă grea cu cancerul, iar fiica lui i-a organizat o petrecere de susținere, în urmă cu doar două zile, în curtea casei lui din Nashville. Oprah, în vârstă de 68 de ani, a scris atunci că sărbătorește „Ziua de apreciere pentru Vernon Winfrey.”

Tatăl meu este bolnav, astfel că am vrut să îi avem pe toți prietenii săi aproape, pentru a-l sărbători. Așa că am plănuit un grătar în curte, care este însă mai mult decât atât. Este ziua dedicată lui Vernon Winfrey.”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

În timpul petrecerii, Oprah a ținut și un discurs laudativ la adresa tatălui său, explicând că acesta „a adus onoare și cinste” vieții ei și a învățat-o să fie mereu punctuală și corectă.

De aceea, timp de 25 de ani cât a ținut emisiunea „The Oprah Winfrey Show”, nu am ratat nicio ediție. El nu a închis niciodată magazinul său (frizeria n.r), nici de Crăciun, nici în weekend.”, a mai spus Oprah. 

Oprah și-a pierdut și mama în 2018

Vernon Winfrey a continuat să își practice meseria în frizeria sa din Nashville, în ciuda succesului răsunător al fiicei sale. Oprah și-a pierdut în 2018 și mama, pe Vernita Lee, care a murit la vârsta de 83 de ani. Părinții vedetei TV nu au fost niciodată căsătoriți, trăind împreună pentru o perioadă scurtă, potrivit The Sun. 

Născută în 1954, Oprah Winfrey, ajunsă vedetă internațională, a copilărit inițial în Mississippi, la bunica maternă, care deținea o fermă de porci. Ulterior, a locuit cu mama ei în Milwaukee, alături frații ei vitregi, care au alt tată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net