Thalia, irezistibil de atrăgătoare! Nimeni n-ar crede că are 52 de ani

Ultima actualizare:

Thalia este o adevărată legendă a muzicii latino, iar la 52 de ani arată aproape neschimbată față de acum 20 de ani. Vedeta a publicat recent o imagine pe Instagram, iar fanilor nu le-a veni să creadă cât de tânără pare, în ciuda vârstei. 

Artista debordează de energie și senzualitate și pare că Thalia a găsit rețeta tinereții veșnice, căci ultimele imagini o înfățișează într-o formă extraodinară. 
Artista s-a pozat pe Instagram într-o ținută sexy, așa cum purta în clipurile din tinerețe, o bustieră din piele și o bluză de tip plasă, ce-i lăsa la vedere decolteul atrăgător și abdomenul tonifiat. Thalia a revenit la coafura ce a consacrat-o, pletele lungi, iar întreaga apariție a fost accesorizată cu un element foarte special din ,,arsenalul" artistei, zâmbetul extrem de atrăgător. 

Merită să afli și: Ce operații estetice și-au făcut Jennifer Lopez și Thalia, deși susțin că sunt 100% naturale?

Thalia a scris în dreptul imaginilor un mesaj pentru fanii ei. 

,,Ce zi plină de dragoste! Abia că pot exprima ceea ce simt!"

Prin intermediul acestei postări, Thalia și-a anunțat fanii că lucrează la un nou proiect, căci la story a postat câteva imagini de pe patourile de filmare, însă nu se știe momentan dacă este vorba de o reclamă, sau de un nou videoclip. 

Interesant de citit și: Thalía, la 20 de ani de căsătorie! Cum a serbat cu soțul Tommy Motola

Thalia, declarație superbă pentru Nadia Comaneci

Thalia a muncit mult pentru a ajunge în vârf, printre cei mai buni artiști latino ai tuturor timpurilor, însă solista a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că ambiția ei a fost inspirată de o adevărată campioană. Este vorba despre nimeni alta decât Nadia Comaneci. 

Thalia a povestit pe Instagram că pe vremea când era doar o copilă, ce se visa pe marile scene ale lumii, o avea drept model pe ,,Zeița de la Montreal". Solista latino a mărturisit că atunci când era mică citea fiecare interviu cu Nadia și avea afișe cu suprema campioană în camera ei. 

Vedeta a simțit să facă această dezvăluire după ce Nadia Comâneci a apreciat mai  multe postări ale Thaliei de pe social-media, semn că sportiva este, de asemenea, un fan al cântăreței latino. 

,,Dragilor, vreau să vă povestesc ceva ce am realizat aseară și mi-a venit să strig de fericire. De când eram copil am fost o mare fană a Nadiei Comâneci și pentru mine ea a constituit o influență majoră în viața mea. Aveam afișe cu ea la mine în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea în presă, din vremea când câștiga toate acele medalii și celebra notă de 10, nota perfectă pentru reprezentațiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine într-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului.

Ieri am realizat că mi-a dat like la aparițiile din câteva publicații și am realizat că am ajuns într-un cerc complet, de la fetița visătoare care visa la fetița campioană. Nadia te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot.", a dezvăluit Thalia despre Nadia Comăneci. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net