Tom Cruise, relație extrem de proastă cu unicul său copil biologic care îi seamănă izbitor

Ultima actualizare:

Tom Cruise are trei copii, două fete și un băiat. Isabella Jane Cruise și Connor Cruise sunt adoptați împreună cu Nicole Kidman, din timpul mariajului care a durat 11 ani. Suri Cruise este singura fiică biologică a actorului pe care o are din relația cu actrița Katie Holmes. Suri face o dezvăluire. Nu și-a mai vazut tată de 10 ani, scrie Daily Mail.

Tom Cruise Getty jpg

„Nu există o relație”

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, are deja 16 ani și se pregătește pentru admiterea la facultate. Toate sfaturile le ia de la mama ei pentru că cu tatăl ei nu există nicio relație, potrivit unei surse citate de Daily Mail.

Suri înclină să studieze moda la Universitatea Fordham din New York, Statele Unite ale Americii, iar mama ei, actrița Katie Holmes, este singura care o ajută în acest proces.

În ceea ce privește relația cu tatăl ei, cu actorul Tom Cruise, sursa respectivă a povestit că nu există.

„Suri nu știe nimic despre tatăl ei și nu a mai petrecut timp cu el de un deceniu. Suri nu merge să-i vadă filmele, iar el nu face parte din viața ei”, a mai precizat sursa respectivă, care a explicat că Tom Cruise a dispărut din viața fiicei lui din 2013, la un an de la divorțul de Holmes.

Katie Holmes, Tom Cruise și fiica lor Suri. Foto: Facebook
Katie Holmes, Tom Cruise și fiica lor Suri. Foto: Facebook

În ciuda faptului că nu au o relație, Tom Cruise o susține financiar pe Suri, potrivit sursei citate, care a explicat că acesta plătește 400.000 de dolari pe lună până când Suri va fi majoră.

Katie Holmes își adoră fiica

Recent, Katie Holmes a apelat chiar la fiica ei pentru a interpreta o piesă pentru coloana sonoră a celui ma recent film în care joacă, „Alone Together”.

„Întotdeauna îmi doresc cel mai înalt nivel de talent, așa că am cerut-o pe Suri”, a spus Katie pentru Yahoo Entertainment despre recrutarea fiicei ei pentru a înregistra un cover al piesei „Blue Moon” pentru comedia romantică scrisă și regizată chiar de Holmes.

„Este foarte, foarte talentată”, a spus vedeta din „Batman Begins”, remarcând faptul că i-a lăsat lui Suri libertatea să aleagă piesa. „Mi-a zis ca se va ocupa și ca va înregistra, iar eu am lăsat-o să-și facă treaba”, a mai declarat Katie pentru Yahoo.

Katie Holmes și fiica ei Suri Cruiese. Foto: Facebook/Christopher Peterson
Katie Holmes și fiica ei Suri Cruiese. Foto: Facebook/Christopher Peterson

Holmes a subliniat însă că nu vrea să pună niciun fel de presiune asupra singurului ei copil: „În afară de asta, ea este o adolescentă de 16 ani care merge la liceu”.

suri cruise BUNA jpg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net