Tom Hanks îşi ascunde problemele de sănătate? A tremurat incontrolabil, pe scenă

Ultima actualizare:

Tom Hanks (65 de ani) a stârnit îngrijorare după ce a fost filmat în timp ce tremura, la premiera din Australia a noului său film, pelicula “Elvis”.

Din imaginile surprinse la evenimentul care a avut loc în oraşul Gold Coast, se poate vedea cum Hanks nu îşi poate controla tremuratul, când ţinea microfonul şi încearcă să ascundă asta. Actorul a schimbat mâinile periodic, în timpul discursului său şi chiar a ţinut microfonul cu ambele.

Citeşte şi: De ce a refuzat Tom Hanks oferta multimilionarului Bezos de a face o călătorie în spaţiul cosmic?

Filmul “Elvis”, a lui Buz Lurhmann, a fost turnat în Gold Coast, oraş care se află la 50 de km de Brisbane, aşa că regizorul Australia a decis să organizeze o premieră acolo.

Pe scenă, Hanks, care joacă rolul managerului lui Elvis Presley, a povestit ce a însemnat pentru el perioada în care a filmat pelicula.  

“Nu e loc mai bun în care să filmezi decât în Gold Coast. Am filmat în Maroc, în Los Angeles, în New York, în Seattle şi în Berlin. Nici unul nu are ceea ce are Gold Coast. Şi ce e acest lucru? Două cuvinte: Dan Murphy (n.red: un magazine de alcool din Australia). Ce om, pe care am ajuns să îl cunosc bine”, a spus Tom Hanks, spre amuzamentul publicului, notează dailymail.co.uk.

"Elvis", povestea cântăreţului, prin ochii managerului său

“Elvis” spune povestea marelui cântăreţ, din clipa în care a descoperit muzica gospel, când era copil, până când a ajuns faimos pe Glob, totul din perspectiva manageului său, Tom Parker.

Jucat de Hanks, el s-a ocupat de Elvis timp de peste două decenii, a minţit că a lucrat în armată şi l-a obligat pe Elvis să ia o rezidenţă în Las Vegas, pentru a-i plăti datoriile la jocurile de noroc.

Acţiunea din film începe în anii 1950 şi se termină în anii 1970 şi urmăreşte şi relaţia lui Elvis (jucat de Austin Butler) cu soţia sa, Priscilla, care a avut cuvinte de laudă despre peliculă.

Tom Hanks a fost printre primele celebrităţi cu Covid

Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au fost printre primele vedete care au făcut coronavirus, în martie 2020. Ei erau pe atunci în Australia şi au stat internaţi două săptămâni. Actorul nu ştie de unde a contact virusul, dar a spus că orice mişcare era una dificilă, „simțindu-și oasele de parcă ar fi fost făcute din biscuiți”.

„De fiecare dată când mă mișcam simțeam că ceva crapă în mine. Simțeam o oboseală covârșitoare”, a povestit Tom Hanks. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net