Totul despre gazda Premiilor Oscar 2023. Cine este Jimmy Kimmel

Celebrul comediant Jimmy Kimmel (55 de ani) va prezenta, pe 12 martie, cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar, după ce a mai avut acest rol în 2017 și 2018. El se alătură, astfel, personalităților Jerry Lewis, Steve Martin, Conrad Nagel și David Niven, singurii care au mai prezentat gala de trei ori.

Jimmy Kimmel, unul dintre cei mai bogați prezentatori. Ce avere are gazda galei Oscar 2023

Înțelept, amuzant și cu picioarele pe pământ, Jimmy Kimmel este unul dintre cei mai bogați și de succes prezentatori americani. Averea lui este estimată la 35 de milioane de dolari. El câștigă un total de 8 milioane de dolari pe an numai pentru talk-show-ul său „Jimmy Kimmel Live!”.

Jimmy Kimmel s-a născut în cartierul Mill Basin din Brooklyn, New York. Tatăl lui, James, a fost director la IMB, iar mama lui, Joan, casnică dedicată, se arată pe pagina de IMDB a comediantului. El a crescut într-o familie romano-catolică practicantă și a fost în copil de altar.

Și-a început cariera la radio, apărând ca popularul „Jimmy the Sports Guy” în emisiunea de radio din Los Angles „The Kevin and Bean Show”. În 1997, a apărut la televiziune în calitate de co-gazdă a emisiunii „Win Ben Stein's Money”, care a fost difuzată pe Comedy Central. Remarcile sale pline de spirit și stilul unic de interpretare i-au impresionat pe telespectatori.

Kimmel a avut și serie de apariții în talk-show-uri precum Live with Regis and Kelly, The Ellen DeGeneres Show și Late Show with David Letterman.

Emisiunea „Win Ben Stein’s Money” a câștigat cinci premii Daytime Emmy, iar gazdele emisiunii au împărțit premiul Emmy la categoria „Outstanding game Show Show” în 1999.

Jimmy Kimmel are în palmares un record mondial

În 2007, Jimmy Kimmel a doborât recordul mondial Guinness pentru cele mai multe mile zburate în cinci zile lucrătoare. Rugat să găzduiască Live with Regis și Kelly timp de o săptămână, el a parcurs peste 48.000 de km dus-întors între New York și Los Angeles, pentru a fi prezent la două show-uri în cinci zile.

În iunie 1988, s-a căsătorit cu iubita lui din copilărie, Gina, alături de care are doi copii, Katie și Kevin. Cuplul s-a despărțit în 2002. După divorțul de Gina, el a avut relație cu Sarah Silverman, actriță și scriitoare americană, de care s-a despărțit la începutul anului 2009.

În octombrie 2009, Jimmy Kimmel și-a început relația cu Molly McNearney, o scriitoare a emisiunii „Jimmy Kimmel Live”. Nunta a avut loc în 2013.

De ce boală suferă Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel suferă de narcolepsie, o tulburare neurologică din cauza căreia organismul nu reușește să regleze ciclurile somn-veghe. Dar, maladia este ținută atent sub control cu medicație.

Comediantul cântă la clarinet bas, un instrument muzical al familiei clarinetului și și-a arătat talentul la concertul „The Mighty Mighty Bosstones” din Costa Mesa, California. În 1989, Jimmy a început să lucreze alături de Voss în rolul de co-gazdă a emisiunii The Me and Him Show de la KZOK-FM. Au efectuat diverse cascadorii în aer, dar în 1990, postul de radio i-a dat afară.

Jimmy Kimmel a scris și șase episoade pentru South Park sub numele de Juan Kimmelini. Comediantul este autorul cărți ilustrate intitulată „The Serious Goose”, care conține o colecție de schițe și cărți ilustrate pentru copii. Kimmel este pe jumătate italian, cu mama sa din Ischia, Napoli. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net