Meniu ieftin la Gala Premiilor Oscar 2023. Ce vor mânca starurile de la Hollywood

Ultima actualizare:

Pe data de 12 martie 2023 va avea loc Gala Premiilor Oscar, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Nume importante vor fi prezente atât la gală, dar și la petrecerea de după, unde se vor bucura de meniul realizat de către noul chef, Elliot Grover. Totuși, anul acesta, vedetele de la Hollywood vor consuma un preparat britanic, inspirat din mâncarea care era consumată de către clasa muncitoare.

Meniu ieftin la Gala Premiilor Oscar 2023
Meniu ieftin la Gala Premiilor Oscar 2023

Gala Premiilor Oscar se apropie cu rapiditate în lumea de la Hollywood, iar vedete din industria filmului își vor face apariția la acest evenimentfaimos. După ce vor fi înmânate trofeele, invitații își vor continua seara participând la grandioasa petrecere de după gală, și anume Governors Ball. Cât despre preparatele care vor fi servite la petrecerea de după gală, se va ocupa chef Elliott Grover.

Meniul pentru Gala Premiilor Oscar 2023, inspirat din rețetele clasei muncitorești britanice

Bucătarul responsabil pentru prepararea meniurilor s-a născut și a crescut în Marea Britanie. De asemenea, el este unul dintre apropiații și protejații chefului Wolfgang Puck, cel care vreme de 30 de ani s-a ocupat personal de meniurilor Oscarurilor.

Vedetele vor fi servite cu un preparat inspirat din tradiționala mâncare fish and chips (pește și cartofi prăjiți), la felul principal va fi servită o plăcintă de pui, iar desertul va fi unul britanic, un trifle clasic.

Fish and chips este preparatul-vedetă al petrecerii de după gală. Acesta este un preparat clasic britanic. În trecut, oamenii din clasa muncitoare din Marea Britanie consumau acest fel de mâncare, el fiind împachetat și servit direct pe ziare.

„Wolfgang a vrut un meniu care să reprezinte Marea Britanie și eu doar încerc să pun restaurantul meu din Londra pe hartă și să-mi dezvălui personalitatea… Începem cu fish and chips și continuăm cu o plăcintă cu pui. Desertul va fi un trifle clasic“, a precizat chef Elliott Grover, potrivit Adevărul.

Desigur, preparatul fish and chips va fi unul reinterpretat, însă originalitatea acestuia nu se va pierde. Astfel, el va fi un antreu, servit în miniconuri din bambus, ingredientele fiind: piure de mazăre, cartofi prăjiți și gujon de pește.

În felul principal, vedetele de la Hollywood vor regăsi plăcinta de pui pregătită de chef Elliott cu ingrediente premium. Trufele negre oferă un gust rafinat preparatului, alături de carnea albă a puiului și foietaj fin.

Trifle este desertul cu care vedetele se vor desfăta. Este un preparat clasic britanic, fiind gătit de majoritatea gospodinelor. Desertul va fi servit în porții individuale, având la bază un strat pufos și fin de pandișpan, acoperit cu jeleu de căpșuni, apoi urmând a fi acoperit cu un strat de cremă de vanilie și un alt strat de frișcă și cireșe maraschino.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net