Cât te costă să-ți petreci concediul la hotelurile vedetelor, de pe Litoral? Cine are cea mai scumpă cazare?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedetele din România au știut unde și mai ales în ce domeniu să-și investească banii! Litoralul românesc se află printre alegerile preferate de vedete. Au băgat bani grei în hoteluri de lux și, vara aceasta, se așteaptă să curgă turiștii. Tariful perceput este unul pe măsură!

Artiști, oameni din fotbal sau tenis s-au înghesuit pe capete să-și construiască hoteluri de lux pe Litoral. Cu toții și-au pus la punct locații de trei, patru sau cinci stele. Fac orice ca să atragă turișii vara aceasta, dar doar unii mai lasă și din prețuri.

La Cristi Borcea, la Olimp, sunt reduceri de primăvară!

Hotelul lui Cristi Borcea din Olimp a intrat, deja, în ofertele propuse de agențiile de turism. Dacă achiziționezi un sejur de pe acum poți ieși mult mai ieftin.

De exemplu, pentru perioada 13-16 iulie, poți achiziționa un sejur de patru zile, respectiv, 3 nopți, pentru două persoane, la prețul de 1056 lei. Se acceptă chiar și plata cu vouchere de vacanță.

Andreea Bănică a terminat hotelul de la Eforie Nord Sursa: Click!
Andreea Bănică a terminat hotelul de la Eforie Nord Sursa: Click!

Andreea Bănică a mărit tariful, la patru stele

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, soțul ei, se pregătesc să îi întâmpine cu brațele deschise pe turiști vara asta, în hotelul lor de patru stele, din Eforie Nord.

Hotelul este situat la malul mării, cu plaja Debarcader și plaja Eforie Nord în apropiere. Cei doi au investit o sumă imensă, pentru ca hotelul să se ridice la standarde înalte. Investiția în hotelul de patru stele a început în urmă cu doi ani.

Pentru un sejur de două zile, prețul la hotelul Andreei Bănică se ridică la aproape 1.000 de lei. Pentru trei nopți, prețul oscilează în funcție de numărul de persoane care vor sta în apartament și tipul acestuia. 

Prin urmare, pentru o cazare de 3 nopți, într-un apartament cu vedere parțială la mare, se plătește 1.650 de lei.

Hotelul dispune de parcare subterană, iar apartamentele sunt mari.

Ceea ce vă pot spune este faptul că apartamentele sunt foarte spațioase. E un aparthotel cu mai multe tipuri de camere și apartamente”, a anunțat Andreea Bănică, foarte încântată de noul stabiliment de la malul mării.

Mihai Trăstariu are șase apartamente la Năvodari Sursa: Click!
Mihai Trăstariu are șase apartamente la Năvodari Sursa: Click!

Mihai Traistariu: „La mine, tarifele diferă de la lună la lună”

Mihai Trăstariu deține și el nu mai puțin de șase apartamente la malul mării, pe care le închiriază în regim hotelier, într-un imobil situat în stațiunea Năvodari.

Apartamentele sunt decorate fie clasic, fie modern și sunt dotate cu toate facilitățile de care oaspeții au nevoie.

La mine tarifele diferă de la un an la altul și în funcție de luna în care vrei rezervarea. În extra-sezon se fac reduceri semnificative”, a explicat Mihai Trăistairu în exclusivitate, pentru Click !

Tarifele la un apartament în care poate locui o întreagă familie sunt următoarele: pentru lunile aprilie și mai se percep 200 de lei pe noapte, în luna iunie tariful crește la 250 lei, pentru ca, în vârf de sezon, respectiv lunile iulie și august, turiștii să achite 350 lei. În septembrie, tarifele scad la 250 lei.

Hotelul Simonei Halep din Mamaia Nord Sursa: Facebook
Hotelul Simonei Halep din Mamaia Nord Sursa: Facebook

La Halep e cel mai scump!

Simona Halep deține și ea un hotel de lux, peste drum de apartamentele lui Mihai Trăistariu. Tenismena a investit o sumă considerabilă în acest business, așa că tarifele percepute sunt la înălțime.

Un sejur de 2 nopți, în perioada 15-17 iulie, costă în jur 1.800 de lei. Așadar, o singură noapte de cazare ajunge la 900 de lei.

Un apartament pus la dispoziție în resortul Simonei Halep cuprinde un living, un dormitor, o baie și o bucătărie. În plus, apartamentele dispun și de un balcon generos, cu vedere spre mare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net