Motivul pentru care Celine Dion și-a anulat toate concertele din Europa. «Mi-e ruşine, dar nu sunt încă pregătită»

Ultima actualizare:

Celine Dion și-a amânat toate concertele pe care urma să le susţină anul acesta în Europa. Motivele de sănătate au forțat-o pe celebra artistă să ia această decizie radicală.

Celine Dion și-a anulat concertele din Europa
Celine Dion și-a anulat concertele din Europa

Veste tristă pentru fanii lui Celine Dion, care vor fi nevoiți să mai aștepte până în 2023 pentru a o vedea pe scenă pe faimoasa cântăreață din Canada. Concertele din turneul ”Courage”, prevăzut în Europa anul acesta, au fost anulate din cauza unei probleme de sănătate, scrie AFP.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb datele turneului din Europa din nou; prima adată a fost din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele”, a precizat artista într-un comunicat de presă.

Îndrăgita cântăreață a fost diagnosticată cu distrofie musculară. Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, a anunțat în toamna lui 2021 că suferă de spasme musculare. Cunoscută sub numele de degenerescență musculară, boala este una care dă mari bătăi de cap medicilor. Artista s-a retras din lumina reflectoarelor în ultimele luni, fiind nevoită să-și anuleze toate concertele.

Celine Dion și-a anulat concertele din Europa. „Mă simt puţin mai bine... dar mi se întâmplă să am încă spasme”

„Mă simt puţin mai bine... dar mi se întâmplă să am încă spasme.(...) Pentru a fi pe scenă, trebuie să fiu în cea mai bună formă. Ca să fiu cinstită, mi-e ruşine, dar nu sunt încă pregătită... Voi face tot ce pot pentru a reveni 100% în formă pe scenă pentru că este ceea ce meritaţi”, a declarat Celine Dion. 

Primele 52 de concerte ale turneului ”Courage” au fost susținute înainte de pandemie, la începutul lui 2020. Apoi restricțiile impuse de Covid și problemele medicale ale artistei au dus la un șir nesfârșit de anulări și reprogramări. 

În luna ianuarie, Celine Dion anunțase că anulează o parte din spectacolele nord-americane din acest turneu din cauza problemelor de sănătate. Acum, artista e nevoită să amâne până în 2023 și reprezentațiile din Europa. Cântăreața le-a mulțumit fanilor pentru înţelegere și „loialitate”, într-un clip publicat pe Facebook.

Cine este Celine Dion? Viața artistei a fost plină de tragedii

Celebra cântăreața de muzică pop a impresionat mereu prin eleganță și rafinament. Celine Dion este unul dintre cei mai respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. Considerată una dintre cele mai bune voci din lume, Celine Dion a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy şi un premiu Billboard „Icon Award“, acordat pentru întreaga carieră.

Din păcate, viața ei avut multe episoade întunecate. Soțul lui Celine Dion și omul care i-a fost mereu alături în cariera muzicală a încetat din viață în 2016, la 73 de ani, din cauza unui cancer la gât de care suferea de mai mulți ani.

Născută într-o familie numeroasă, artista din Canada n-a fost ferită de tragedii. Trei dintre cei 13 frați au decedat de cancer. De asemenea, ea însăși s-a confruntat cu probleme medicale. Toate aceste lovituri primite din partea vieții au făcut-o și mai puternică pe celebra cântăreața, care promite să revină în forță în viitorul apropiat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
cub bianca dragusanu gabi badalau png
Horia Brenciu se bucură din plin de vacanță, alături de familia lui
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
loredana groza jpg