Viața Tinei Turner, măcinată de necazuri! „Am vrut să mă sinucid, dar m-a oprit soțul”

Ultima actualizare:

Tina Turner s-a stins din viață miercuri, la vârsta de 83 de ani, la reședința sa din Zurich, Elveția. În urma ei, a rămas o poveste de viață demnă de film, presărată însă cu multe tragedii personale. Regina Rock’n’Roll a avut o carieră ilustră, care a fost umbrită de necazurile și greutățile prin care a trecut, de-a lungul anilor.

Tina Turner s-a stins din viață la 83 de ani (Foto: Instagram)
Tina Turner s-a stins din viață la 83 de ani (Foto: Instagram)

Viața Tinei Turner, marcată de tragedii

A fost abandonată de părinți. La doar 10 ani, Tina Turner, pe numele ei real Anna Mae Bullock, a fost abandonată de mama ei, Roxanna Bullock. Câțiva ani mai târziu, și tată ei, Alex, s-a recăsătorit și a lăsat-o pe Tina în voia sorții. În autobiografia ei, „Eu, Tina”, a mărturisit că părinții ei nu au iubit-o niciodată și că a fost un copil nedorit.

Poza alb negru cu Tina Turner și fostul ei soț Ike Turner
Tina și Ike Turner s-au căsătorit în 1962 (Foto: Wikipedia.org)

S-a căsătorit de frică. Tina Turner a dezvăluit, în urmă cu mulți ani, că ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața ei s-a transformat într-un adevărat coșmar. Ea a fost forțată să urmărească un spectacol sexual în direct într-un bordel în noaptea nunții cu Ike Turner. Tina s-a căsătorit cu muzicianul, un cunoscut bătăuș de femei, dependent de cocaină, la vârsta de 22 de ani, în orașul mexican Tijuana. A divorțat de el în 1978. În timpul celor 16 ani de căsnicie, Ike a abuzat-o fizic în mod continuu pe Tina, folosind orice, de la bastoane până la o oală cu cafea clocotită.

Tina Turner pe scenă, în 2019
Ultima apariție pe scenă a Tinei Turner, în noiembrie 2019 (Foto: GettyImages)

Doi copii i-au murit la doar patru ani distanță

Tina Turner și fiul ei Raymond Craig Turner
Tina, alături de Craig (Foto: Facebook)

I-au murit doi copii. Raymond Craig Turner, fiul pe care îl avea din relația cu regretatul saxofonist Raymond Hill, s-a sinucis în anul 2018, la vârsta de 59 de ani, iar în decembrie 2022 a murit și Ronnie, băiatul pe care l-a avut cu Ike Turner, de cancer la colon. Această dublă tragedie i-a măcinat viața Tinei Turner. „Cred că Craig se simțea singur, asta cred că l-a distrus mai mult decât orice altceva. Am imagini în casă cu el zâmbind și cred cu tărie că este într-un loc mai bun.", a declarat ea în 2019, pentru CBS News. Tina Turner mai avea doi copii adoptați, pe Ike Jr și Michael, pe care Ike Turner îi avea din căsnicia cu Lorraine Taylore.

A fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016. Tina Turner a suferit un transplant de rinichi de la al doilea și ultimul ei soț, Erwin Bach, în 2017, la un an după ce a primit cumplitul diagnostic. „Când mă gândesc la bolile pe care le-am avut, spun că au venit într-o perioadă bună, când m-am retras din activitate. Nu blamez corpul, blamez faptul în sine, vârsta”, a declarat Tina, în urmă cu ceva timp.

A vrut să se sinucidă. Din cauza problemelor de sănătate, Tina Turner a luat la un moment dat în calcul sinuciderea asistată. Soțul ei, Erwin, a intervenit și a făcut-o să renunțe la ideea extremă. „Supraviețuiam, nu trăiam cu adevărat. Așa că am început să mă gândesc la moarte. Am vrut să mă sinucid. Dar soțul meu, Erwin, mi-a spus că nu vrea o altă femeie sau o altă viață. M-a șocat. Apoi mi-a zis că îmi donează unul din rinichii lui. Mi-a salvat viața”, a mărturisit legendara artistă, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net