Rod Steward: „Sunt devastat”. Reacție uriașă de tristețe în lume la moartea legendarei Tina Turner

Ultima actualizare:

Moartea Tinei Turner a provocat o reacție uriașă de tristețe în întrega lume. Una dintre cele mai populare artiste din toate timpurile, o interpretă live captivantă, legenda muzicii rock a murit miercuri după o grea și lungă suferință. Celebrități și milioane de fani din întrega lume și-au exprimat durerea. Casa Albă a făcut o declarație publică, iar Rod Steward, cel care a remarcat-o pe Tina Turner, a scris ”Sunt devastat”.

image

Tina Turner, o voce unică și o femeie puternică a fost extrem de iubită în întreaga lume, scena devenind salvarea ei la încercările grele la care a supus-o viața. Publicațiile din întreaga lume și posturile de televizune alocă spații importante pentru cea care, prin moartea ei, a lăsat un gol imens.

Milioane de mesaje pe rețelele sociale

Rod Stewart, cel care a remarcat-o pe Tina Turner în 1981, prietenia lor dăinuind peste decenii, a scris pe contul lui de Instagram că este devastat de moartea artistei.

„Sunt devastat! Ce femeie! O prietenă și mentor - „Este nevoie de doi” - dar a fost o singură”, a scris Rod Stewart pe contul lui de Instagram, făcând referire la piesa pe care cei doi au cântat-o împreună.

Elton John și-a exprim at și eol tristețea și a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de Tina Turner însoțită de m esajul: „Am pierdut unul dintre cei mai emoționanți și electrizanți interpreți ai lumii. O legendă totală pe disc și pe scenă. A fost de neatins. Condoleanțe lui Erwin și familiei sale.”

Bryan Adams: „Cea mai tristă veste”

Fostul partener de duet al lui Turner, Bryan Adams, și-a exprimat condoleanțe pe rețelele sociale, spunând că „lumea tocmai a pierdut unul dintre cei mai mari interpreți ai tuturor timpurilor”.

„Îți mulțumim că ai fost inspirația pentru milioane de oameni din întreaga lume pentru că ți-ai spus adevărul și ne-ai dat darul vocii tale incredibile. Condoleanțe soțului ei Erwin și familiei Tinei. Este doar dragoste... și asta e tot", a scris artistul.

„O forță a naturii”

Supranumită Regina Rock 'n' Roll-ului, Tina Turner a devenit faimoasă pentru vocea ei puternică și spectacolele sale live pline de energie.

Roger Davies, managerul ei de 30 de ani, o numește o „forță a naturii” – adăugând că a fost un „privilegiu și o onoare” să-i fii prieten.

Iar Michael Bolton a scris că artista avea o forță în ea încât „muta munții din loc.”

„O forță a naturii a cărei voce și carisma mutau râurile și munții. Ești pur și simplu cel mai bun”, a scris Bolton. 

Cântăreața Gloria Gaynor o numește într-un mesaj plin de emoție „legenda iconică” și spune că Tina Turner „a deschis calea atâtor femei în muzica rock”.

Mick Jagger s-a declarat extrem de întristat de moartea „prietenei lui minunate” care „m-a ajutat atât de mult când eram tânăr”.

Diana Ross spune că este „șocată” și „întristată” de vestea morții Tinei Turner.

Prezentatoarea TV Oprah Winfrey a citat „curajul” artistei adăugând: „Viața ei a devenit o chemare clară la triumf”.

Mariah Carey a numit-o pe Tina Turner nu doar o „interpretă incredibilă”, ci și o „supraviețuitoare și o inspirație pentru femeile de pretutindeni”.

Sir Tom Jones: „Tina, o femeie incredibilă, o cântăreață autentică, un talent unic, sunt onorat că am cunoscut-o”

Casa Albă: „O uriașă, uriașă pierdere”

Reprezentanții Casei Albe au spus despre moartea Tinei Turner că este o „uriașă, uriașă pierdere”.

„Tina Turner a fost un simbol care a performat pe multe scene și a avut multe momente fantastice în cariera ei”, a declarat Karine Jean-Pierre, secretarul de presă, după ce a aflat tragica veste.

„Am fost un mare fan al Tinei Turner. După cum puteți vedea din reacțiile mele, acum am aflat despre moartea ei. Și e o pierdere uriașă, uriașă pentru comunitățile care au îndrăgit-o și cu siguranță pentru industria muzicală”, a mai spus ea.

„Muzica ei va supraviețui, va supraviețui în continuare. Inimile noastre merg către familia și prietenii ei”, a adăugat secretarul de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net